A t mobilos vezeték nélküli internetről mik a vélemények? Asztali számitógéphez, és nem Pesten használnám.
Nekem most vodafone van,de borzalmas lassú,a térerőm is elég rossz,és gondolkodom,hogy veszek egyet a t mobilnál,ha gyorsabb.
Köszi
Meg is érdemled, ha asztali géphez mobilnetet használsz. Az arra van, hogy viszed a laptop, és útközben netezel ha kell - de drágább, lassabb, macerásabb, mint a normál net. Asztali géphez semmi értelme.
Egyébként a t mobil se lenne gyorsabb, valszeg olyan területen laksz, ahol nem jó a lefedettség.
köszi,azt hittem a kérdésre kapok választ.Vagy akkor máshogy megfogalmazva válaszoltál volna.Gondolom az eszedbe se jutott,h esetleg nemtudom beköttetni a kábelt,mert ahol lakom,oda egyik szolgáltató se tudja bekötni.Vagy,hogy csak 1 órát tudok ntezni,mert kisgyerekem van,és nem éri meg havi 5000et fizetnem érte.
Kösz a semmit,okostojás!
Nekem t-és van és asztali gép
néha jó néha nem
én váltok kábelesre
Pesten (Monoron) lakom térerő jó
sebesség jó
ha túlzásba viszed nincs nagyobb számla csak 2hétre korlátozzák a le fel töltési sebességed.
Most új Opció lesz a tré-mobile nál de nem éri meg .
Sztem sebesség nem lesz gyorsabb.
De 1re több helyen építenek tornyokat h mindenhol legyen térerő rendesen
de erre még várni kell sokat
h kiépítsék
Addig ahol mostanság lassú az is marad hiába másik szolgáltató.
Ez picit segíthet
megnézheted h felétek a t-sek mennyire jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!