Vélemények a T-Home internetről?
Figyelt kérdés
Megbízható cég, gyorsan reagálnak a hibabejelentésre..., jah és hány kB/s-el tudok letölteni a Netmánia S csomaggal?2013. aug. 13. 23:30
11/25 A kérdező kommentje:
Elvileg elérhető az Optinet, majd megnézem/meg érdeklődöm, és Kövesden sajnos nincs UPC internet, csak TV... És amúgy a DSL nem hozná azt az 1520 kb/s-t?
2013. aug. 14. 00:06
12/25 anonim válasza:
DSL-nél nem lehet ezt megmondani. Mint írtam, ennél a technológiánál a sebesség nagyon függ a távolságtól.
13/25 A kérdező kommentje:
És milyen távolságtól? Mert itt a városban van egy T üzlet 1, 1.5 KM-re ide...
2013. aug. 14. 00:09
14/25 anonim válasza:
A DSLAM távolságától függ a sebesség, nem az ügyfélszolgálati irodától.
15/25 anonim válasza:
Hát nekem 30 megás nettem van tőlük. Én elegedet vagyok a céggel. Nekem nagyon ritkán esik szét és akkor is max csak 5-10 percre.
30 Mbit/s-nél van ingyenes technikai támogatás is.
Netmánia S kb 1 Mbit/s max 1,4.
16/25 A kérdező kommentje:
És az holvan? :D Nem értek az ilyenekhez
2013. aug. 14. 00:12
17/25 anonim válasza:
A DSLAM-ok helye nincs túlságosan nyilvánosságra hozva de ha a nyakadba veszed a várost akkor megtalálhatod ezeket a "dobozokat" ( Így vagy ehhez hasonlóan néznek ki: [link] )
18/25 anonim válasza:
Előző vagyok. A DSLAM távolságát a szolgáltatást létesítő szerelő is megmondja neked.
19/25 A kérdező kommentje:
Hát tele van ilyenekkel a város... Amúgy elvileg elérhető Mezőkövesden az Optinet is, de az hogy működik, az is telefonvonalon keresztül jut el a házba?
2013. aug. 14. 00:17
20/25 anonim válasza:
Hát tele van ilyenekkel a város...
Igen, de az lehet akár szennyvízátemelő is.
Általában a DSLAM-ok 3 ajtósak mint ahogy a képen is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!