Üdv. Vettem új modemet, xp a gépem és a ethernet network-ot az ezközkezelőben sárga kérdőjellel írja, és nincs internet. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Próbáltam frissiteni/újratelepiteni a drivert,de nincs hozzá CD.2014. dec. 13. 19:48
11/21 A kérdező kommentje:
átállítottam hardvereszközökre,de csak 1db jött ki és az így kezdődik:{1a3e09be-...
2014. dec. 14. 08:10
13/21 anonim válasza:
Tök*met szerencsétlenkedsz már ennyi ideig,
írd már le azt a k**va alaplap típust és kész, belinkeljük neked, ha már arra is lusta vagy.
14/21 A kérdező kommentje:
nvidia awrdacpi x86 az alaplapom
2014. dec. 23. 11:45
16/21 A kérdező kommentje:
köszi,és itt mind1 hogy melyiket töltöm le?
2014. dec. 24. 09:41
17/21 anonim válasza:
Az international (bekeretezett) verzió több nyelvű (magyar). A 'Primary...' az elsődleges letöltési hely, ha az nem menne, akkor a 'Mirror...'
Telepítés előtt csinálj egy visszaállítási pontot! (Ha balul sülne el valami...)
18/21 A kérdező kommentje:
Letöltöttem,deltelepítettem és az ethernet még mindig sárga kérdőjellel van és nincs net 😠
2014. dec. 24. 12:23
19/21 anonim válasza:
Hívj egy szakit és megcsinálja neked, mert úgy látom neked magas ez mint a földimogyoró.
20/21 A kérdező kommentje:
nem magas,csak nem találok egy rendes információt róla,vagy vkit aki elmagyarázza...
2014. dec. 24. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!