Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Üdv. Vettem új modemet, xp a...

Üdv. Vettem új modemet, xp a gépem és a ethernet network-ot az ezközkezelőben sárga kérdőjellel írja, és nincs internet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Próbáltam frissiteni/újratelepiteni a drivert,de nincs hozzá CD.

2014. dec. 13. 19:48
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Remélem segítettem. UI.: Köszönöm!
2014. dec. 13. 19:54
 2/21 anonim ***** válasza:

Modemet? Gondolom hálókártyáról van szó.

Ha nincs hozzá driver, akkor érdemes megnézni a típusát és egy másik gépen amin van net, ott leszedni hozzá a driver-t.

2014. dec. 13. 20:11
 3/21 anonim ***** válasza:

Modemet nem kell venni ad a szolgáltatód, ha azt lecserélted sajátra akkor sose lesz interneted.

Innentől kezdve fogalmunk sincs mit ba***tál el.

Talán ha leírnád milyen internet szolgáltatód van stb.

2014. dec. 13. 20:22
 4/21 A kérdező kommentje:
UPC és most küldtek egy új modemet ami wifit is tud osztani(nem vettem,elírtam ;)a modem vmi Ubee márkájú,a háló kártyám vmi "nvidia" asszem,de hogy telepitsem fel?
2014. dec. 13. 20:40
 5/21 anonim ***** válasza:

De most akkor más hálókártyád is van, igaz? Mert gondolom a modemen keresztül van internet.

Egyébként mit hogy? Le kell szedni a driver-t másik gépen és fel kell tenni.

2014. dec. 13. 20:48
 6/21 anonim ***** válasza:

-Ha az XP alapból nem ismeri fel a hálókártyát akkor

1 alaplap telepítőlemezéről felrakni

2 ha már nincs meg az alaplapi cd akkor működő géppel kell az internetre csatlakozni és letölteni a driver-t

2014. dec. 13. 21:05
 7/21 A kérdező kommentje:
a laptopon(win8) van net,de a asztalin nincs(xp) és beírom google-be:"nvidia driver xp",mert nincs meg az alaplapi telepítő CDm
2014. dec. 13. 21:14
 8/21 anonim ***** válasza:

alaplap pontos típusa?

és megkeressük neked

2014. dec. 13. 21:30
 9/21 anonim ***** válasza:

Ha tudod az alaplapod típusát, akkor a gyártó honlapjáról több-kevesebb sikerrel leszedheted a szükséges drivert. Ha nem sikerül, íme a bonyolultabb módszer:

1. Az Eszközkezelőben duplakatt a 'sárga kérdőjeles' eszközön. Megnyílik a Tulajdonság párbeszédablak.

2. Katt a 'Részletek' fülre.

3. A 'Tulajdonság' legördülő listát 'Hardverazonosítók'-ra állítod.

4.Az 'Érték' ablakban megjelenik egy pár sor. Valami ilyesmivel kezdődik: PCI\VEN...

5. A legelső ilyen sort bemásolod a Google keresőbe, és a találati listát gondosan átnézve találhatsz drivert a hiányzó eszközhöz!

2014. dec. 13. 22:30
 10/21 A kérdező kommentje:
2014. dec. 14. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!