Hogy telepítsem az IPv4-et?
Figyelt kérdés
Parancs kell hozzá cmd-be, vagy le kell tölteni?2014. nov. 22. 20:31
1/5 Tengor válasza:
Az a legalapabb linux rendszeren is fenn van, mit szeretnél rajta telepíteni?
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor hogy engedélyezzem? Újraraktam a windows-t, IPv6-ot tudtam telepíteni és engedélyezni, de az IPv4-et, ha eleve fent van, hogy tudom engedélyezni? Igazából azért kérdem, mert remélhetőleg ezt a problémámat oldaná meg: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__63..
2014. nov. 22. 20:48
3/5 anonim válasza:
A CMDből feltételezem, hogy Windows alapú rendszerről van szó.
A helyi kapcsolat -> Tulajdonságok -> Látod a listában a IpV4-et? Van mellette pipa?
Mellesleg ha az IPv6 is fent van és az a hálózati eszköz amin keresztül a net jön ( router, kábelmodem stb ) IPv6 os protokolt ad akkor felesleges görcsölnöd az IPv4-gyel. Élvezd az IPv6 előnyeit! ( Mondjuk ebben szituációban nincs előnye :), de hátránya sincs :) )
4/5 A kérdező kommentje:
IPv6-al nem jó net, bár lehet, ha a szolgáltatót felhívom, meg tudják oldani, csak hosszú idő után egyik gépből a másikba lett dugva a kábel, talán az zavarja. Egyébként nincs sehol IPv4, ezért kérdem, hogy lehet telepíteni.
2014. nov. 22. 21:00
5/5 Tengor válasza:
Ha egy kérdést írtnál csak ki, és azt jól, akkor nem kellene össze vissza linkelgetni.
A modemben valószínűleg regisztrálva van a géped MAC címe, ezért nem működik ha egyikből a másikba átdugod.
Nézd meg azon gép MAC címét, amelyiken megy a net és a másik gépnek is állítsd be ez a MAC címet.
Hosszú távon célszerűbb egy router beszerzése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!