Miért lassul le az internetem egyik napról a másikra?
Routert is használtam, eddig minden rendben működött. Az internetem állítólag 10 mbit/s -es. Eddig, amíg minden rendben működött volt olyan 8-9 mbit/s -em. Most körülbelül van 1-2 mbit/s -em. Betelefonáltam a szolgáltatóhoz és azt mondták, hogy routeren keresztül nem tudják garantálni, nézzem meg csak a modemet. Ha kikötöm a routert úgy van kb. 5-6 mbit/s net. A router nem vezeték nélküli, szóval kábellel csatlakozik. Mind a géphez, mind a modemhez.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ha modemmel 5-6 Mbit/s, akkor azt a routernek is tudnia kellene. Első körben próbálj meg egy gyári visszaállítást a routeren, majd állítsd be újra! Ha ez nem segít, akkor bizony tönkrement.
Az, hogy most miért nem tudja modemen keresztül a 8-9 Mbit/s-et az lehet a hálózat leterheltségével is magyarázni.
Ugye speedtest-en méred a sebességeket!
Megvan! :) Valamiért bekapcsolódott a router bellítások közt a Bandwidth Control... Megint tanultam valamit xD
Köszönöm a választ! Segítettél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!