Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 20/10Mbites internetem van....

20/10Mbites internetem van. Egyik pillanatról a másikra megugrott és azóta is 65mbit a letöltés (átlagba 40-44mbit) a feltöltés 10 helyett 30-40mbit. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
A szolgáltatómnál ( tvnetwork) nincs is ekkora csomag, úgyhogy nem értem hogy van ez, meg amúgy is miért lenne más csomagom amikor 2évre leköttettem és nem nyúltam hozzá?
2009. nov. 2. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Miután nálunk bekötötték az 1 Mbit-es netet anno, másnap 20 megabittel töltöttem, de csak egyszeri alkalom volt sajnos. Lehet hogy neked is valami ilyesmi van, de ami a valószínűbb, sávszélességet növelt a szolgáltatód. Ha van valami ismerősöd a közelbe aki hasonló netet használ, kérdezd meg őt, lehet hogy ő is ezt tapasztalta.
2009. nov. 2. 17:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Örülj neki, most pedig torrentezz mint állat! :D

Sávszélesség-növelés történhetett, nálam is pont ilyen volt, csak más a szolgáltatóm.

2009. nov. 2. 17:59
 3/5 A kérdező kommentje:
van 3 ismrősöm aki ugyanezt használja, és náluk is ez van. csak ott még jobb:) ő majdnem hogy 100mbittel tölt le. de azt kifelejtettem, hogy 2x meg szakadt a net, mielött ilyen gyors lett volna. bárcsak így maradna, mert 2700ftot fizetek érte és rohadj gyors:)
2009. nov. 2. 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom Pest, vagy valami hasonló nagyváros. Nálunk vidéken T-onlineos net 5k havonta, és ezért kapsz 2 megabites netet, 256 kbit feltöltéssel :D Hát szépen szólva szégyen :D
2009. nov. 2. 19:57
 5/5 anonim válasza:
Nyugi, ilyen amikor tesztelik a hálozatot és elkonfigurálják a sávszél korlátozásokat meg nézik mennyit bír a háló. pár napig örülj neki és használd ki.
2009. nov. 3. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!