Torrentezés, kell aggódnom?
Hali!
Hosszú idő után az asztali számítógépet leváltotta a laptop. Ahogy számoltam, kevesebb, mint tizedét fogyasztja, ergo nem sok, így igazából éjjel-nappal megy, viszont épp ma néztem a statisztikát, hogy az elmúlt hónapban 500 giga fel, 100 giga le.
Mivel úgy tartom "korrektnek", nem törlöm le egyből az anyagokat, (mivel relatíve kevés időm van élvezni a letöltött anyagokat, minimum hónapokig megmaradnak), úgy is van hely elven, viszont így elolvasva elég sok adatforgalomnak gondolom.
Diginél vagyok, van arra tapasztalat, hogy esetleg a szolgáltatól csesztetnek (felszólítólevél, adatkorlátozás?)
Most levettem a feltöltési sebességet, így folyamatos 100 KB megy, vagy ne foglalkozzak vele, és had menjen amit bír (2-3 MB?)
Köszi a válaszokat
Digi nem foglalkozik az adatforgalommal. Nem is lenne értelme a gigabites netet reklámozni ha korlátoznának :)
Arra viszont figyelj, hogy ha napi 24-ben megy a laptop, akkor gyakrabban illik takarítani a hűtőt!
Ritkán büdösödik meg benne kaja.
Jaa, hogy a laptop hűtőt? Majd odafigyelek, bár 2 év garancia van rá, ha addig bírja úgy is valószínűleg újítva lesz majd az új gazdája megnézi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!