Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Attól, hogy a koliba le van...

Attól, hogy a koliba le van tiltva a torrentezés még az otthon letöltött dolgokat vissza seedelhetem ott?

Figyelt kérdés

2014. aug. 20. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs letiltva!

A mi sulinkban nem egy ember töltött a koli netén keresztül! :)

2014. aug. 20. 23:40
 2/11 A kérdező kommentje:
na de mindig mondják,hogy ilyen meg olyan következményei lesznek. Akkor szerinted itt is lehet nyugodtan torrentezni?
2014. aug. 20. 23:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Aztán azt hol látják ,hogy te meghúzod kicsit a netet... Ki fogja azt nézni a nap minden percében? :D

Le kell...!!

2014. aug. 20. 23:51
 4/11 anonim ***** válasza:

"Aztán azt hol látják ,hogy te meghúzod kicsit a netet... Ki fogja azt nézni a nap minden percében?"

Lehet látni, csak akarás kérdése. Az más, hogyha nem nézik, csak mondják.

(egyébként furcsa volt ez az első válasz, honnan tudod, hogy milyen koleszban lakik, és egyáltalán hol?)

2014. aug. 21. 01:21
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem hiába mondtam ,hogy a MI sulinkban itt!

(Mivel stúdiós segéd voltam így még a lekódolt Wifi jelszavát is tudtam majdnem minden teremnél ,aztán a tanároktól loptuk a netet... Fizika szertár,Infóterem)!

Senki sem szólt érte! :) (kicsit húzták a szájukat ,hogy lassú de csak legyintettek rá)!

2014. aug. 21. 01:26
 6/11 anonim ***** válasza:

Ja, hát ilyen komolytalan körülmények között valóban lehet próbálkozni..

Nálunk saját internet előfizetést kellett kötni a hálózati eszközre.

2014. aug. 21. 01:35
 7/11 A kérdező kommentje:
nem nagy cuccra használnám a torrentet. csak 1-2 programot szednék le ami kell a suliba (saját laptopra) az olyan 1-2 giga.
2014. aug. 21. 11:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom BME-s vagy-e, ott láttam így kiírva :D

A kérdésre válaszolva: a legkisebb ilyen jellegű forgalmat is észreveszik, és súlyos büntetést kapsz, nem töltheted vissza. A szerveren be van állítva a P2P forgalom figyelése, így az rögtön jelzi nekik. Vigyázz magadra!

2014. aug. 21. 15:34
 9/11 anonim ***** válasza:
Súlyos büntetést kapni sz..ros internetért (mikor más országban szinte ingyen odaadják...) :D VICC!!!
2014. aug. 21. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:

#8-as: igen, az vagyok, itt így van

#9: azért én úgy hallottam, hogy máshol (pl. ez a konkrét eset Németországban történt, de bárhol lehetne) lakossági előfizetéssel rendelkező egyént is kapcsoltak már le torrentezésért.

(Nem, nem seed szerver farm volt a lakásban, és nem, nem véletlen derült ki egy másik bűntény kapcsán)

2014. aug. 21. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!