Mi lett az eastside. Protect.hu -val? Azt írja törölték, de hova költözött?
De igen ...
Sajnos igaz a hír !!!
Vége az oldalnak...
Ha valaki ismeri hosszupuskát ...
Feltöltő volt az szóljon hogy még hol találom milyen fórumon...
Köszönöm.
...nem ua., de hasonló, sokan ide jöttek át:
Emlékszem még, hogy 2008-ban még működött a Mp3portal. Ha rajtam múlna, én szívesen vennék CD-ket, de Tatabányán, a Szent József napközibe járok, s ott 2004 augusztus vége óta nincs munka. Ha valakinek az a baja, hogy az emberek nem vesznek kazettát meg CD-t, s nem töltenek le a www.songo.hu-ról, akkor megértem, hogy mért kellett megszűntetni az Mp3portal-t és az East side-ot, de jöjjenek el Tatabányára, s nézzék meg a Szent József napközit. Nem mindent adtak ki CD-n. Pl: Dolly Roll: Happy Coctail, Kati és a Kerek Perec (összes), Modern Hungária (összes), Neoton: Védőháló nélkül, stb., ezeket CD-n nem adták ki. Hagyományos lemezt (LP-t) és kazettát csak akkor lehet venni, ha valaki eladja. Előfordulhat az, hogy valakinek van olyan lemeze vagy kazettája, melyet CD-n nem adtak ki, de sem a Vaterának, sem a Teszvesz-nek nem akar fizetni. Ekkor az albumot akkor sem tudnám megvenni, ha lenne pénzem. Vannak olyan CD-k, melyeket ma már nem lehet kapni (Carpe Diem, Soho Party, stb.), a Cédé Bt-nél TÖRÖLT jelzéssel vannak ellátva.
Eddig azért szerettem az Mp3portal-t és az East side-ot, mert olyan is volt, hogy egy hanglemeznek, vagy egy kazettának a digitalizált változatát töltöttem le MP3-ban, valamint CD-ket is tölthettem le ingyen, s az sem érdekelt, hogy a letöltött CD kapható-e még, vagy nem. Bár igaz, a rapidshare-ra és a Megaupload-ra az albumok ugyan még fel vannak töltve, de két honlap (Mp3portal és East side) megszűnésével a linkek elérhetetlenné váltak, így az albumokat csak az tudja magának letölteni, aki a letöltési kódokat (melyeket a címsorba kellett bemásolni) bemásolta egy szöveges dokumentumba, s ezt a dokumentumot felvette magának vagy a winchester-ére, vagy egy lemezre (floppy, Pendrive).
Bárki írta az elöttem lévő linket igaza volt ...
A saját felhasználóval jelszóval be lehet jelentkezni ....
Nyomás egyszerre....
Vannak görény emberek, de ismerem az newdjwarez adminját
az biztos nem irta ide az oldala reklámját.
"sokan" itt vagymunk!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
13:02 Danke!
sajnos az EasSide-s email címmel és jelszóval, nem enged belépni, ha pedig regisztrálni szertnék azzal a felhasználó névvel, amit OTT használtam nem enged, arra hívatkozva, hogy ilyen nevű felhasználó már van (nem igen hiszem!, elég egyedi volt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!