Mi lett az eastside. Protect.hu -val? Azt írja törölték, de hova költözött?
ha tag voltál, valószínűleg kapsz értesítést emailben!
(ahogy Karácsonyra és Új évre is küldtek üdvözletet!)
Én bizony tag voltam már lassan 2 éve.
Nem kaptam emailt reggel még megvolt az oldal este meg már nem .
Lehet hogy lecsukták őket és lefoglaltak mindent....
Vagy szétment az egész gép és ezért nem megy az oldal .
De ezek csak találgatások.
Nemtudom hogy mi lett vele, csak annyit vettem észre (mert épp az oldalon voltam) hogy egyik pillanatról a másikra eltűnt az oldal. 1 klikk, és még minden oké, 2.-ik klikk és akkor már csak az az üzenet várt hogy az oldalt töröltük!! Kár érte, nagyon fain kis társaság volt.
Thomie voltam. Ha esetleg valaki tud valami hasznossat akkor a thomie@freemail.hu-n elér!!
East_Syde_utolso_percei:
Delivery to the following recipient failed permanently:
east_side@freemail.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 Address rejected (#5.1.1) (state 14).
Kézbesítés a következő címzettnek végleg nem sikerült:
east_side@freemail.hu
Technikai részletek állandó hiba:
Google próbálta kézbesíteni az üzenetet, de azt elutasította a címzett domain. Javasoljuk, felveszi a kapcsolatot a másik e-mail szolgáltató további információk az oka ennek a hiba.
A hiba, hogy a többi kiszolgáló válasza a következő volt:
550 550 Címzett elutasította (# 5.1.1) (state 14).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!