Hova költözött el a Sorozatokingyen. Org oldal?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy gondok voltak a tárhellyel, utána még a blogot el tudtam érni pár napig, ahol lehetett tájékozódni a fejleményekről, de most pár napja már az az oldal is elérhetetlen.
Ha valaki tudja az új címet, megírná PRIVIBEN??? (Fő az óvatosság)
És köszönöm, más, helyettesítő oldal nem érdekel!
2010. nov. 22. 16:17
1/4 Vikam válasza:
Ha valakinek meglenne az új cim, nekem is küldje el...Előre köszi! E-mail: vik_eee@yahoo.com :D
3/4 anonim válasza:
4/4 anonim válasza:
"itt a link
(mire megtaláltam xD9 nekem is ez kellet :) de senki nem tudta"
Köszönöm, már én is letettem, hogy viszont látom ezt az oldalt, most mégis megvan. Az egészben a legszebb, hogy regisztráltam az oldalon már elég régen , annyit elvártam volna, ha küldenek egy emailt, hogy hova is tűntek el, mint regisztrált felhasználónak. Még 1x köszönet, annak aki megtalálta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!