Mi lett az eastside. Protect.hu -val? Azt írja törölték, de hova költözött?
Figyelt kérdés
2010. jan. 20. 23:49
11/33 anonim válasza:
Üdv Mindenkinek!
Szombaton dől el, mi lesz az eastside-vel.
Türelem!!!! :)
12/33 anonim válasza:
NE máááááár!!
Kedvenc letöltő oldalam volt
13/33 anonim válasza:
Itta a szombat várjuk mi lesz nagyon hiányzik az tuti .
Sokkal átláthatóbb volt mint a többi oldal .
De az előző hozzászóló azt mondta szombat .
Nem tudom ki volt de remélem nem csak szivat!!!!
14/33 anonim válasza:
Hát sajnos még nem indult újra!!
Már ha egyáltalán az Szombati ügy igaz!!
15/33 anonim válasza:
Itt vagyok!!
Igaz volt a hír, sajnos ennyit tudok énis, nem tudom mi lesz vele, majd meglássuk, reméljük újra lesz. :)
16/33 anonim válasza:
Tavaly már megszűnt az Mp3portal. Jelenleg az easyrider.try.hu honlapon ki van írva, hogy a fórum ideiglenesen szünetel, de hogy ez meddig lesz így, azt nem tudom. Azt sem tudhatom, hogy a rapidshare-ra, meg a Megaupload-ra milyen albumok vannak feltöltve. Minden fájlnak van egy kódja, melyet a címsorban kell megadni. A letöltött fájlt (előadó albumát) letöltés után Winrar-ral ki kell tömöríteni. Az Mp3portal és az East side megszűnésével, illetve az easyrider.try.hu szünetelésével a linkek elérhetetlenné váltak, így a rapidshare-ról csak az tudja letölteni az albumokat, aki a letöltési kódokat bemásolta egy szövegszerkesztővel szerkesztett szövegbe, s megvan neki a winchester-en vagy egy lemezen.
17/33 anonim válasza:
előző felsorolásból kimaradt: RDI magyar oldal, Fórum
sajna, ez is megszünt!
18/33 anonim válasza:
Az Easyrider egy kisebb hiba miatt volt ideiglenesen leállítva, de most már meggyógyult és megint elérhető.
19/33 anonim válasza:
Easyrider....
Mivan ???
Eastside.protect.hu erről van itt szó!!!
Vagy nem vagy mi van....
20/33 anonim válasza:
Semmi ujdonság az oldallal kapcsolatban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!