Most ez komoly? (YouTube gyerektéma)
Figyelt kérdés
Ezt a videót véletlenül találtam, de...
Most komolyan? 6-7 évesen videót rakni YouTubera? 15 vagyok és még mindíg úgy érzem, hogy korai, de elkezdtem, és dolgozok is a videókkal. Sokat. De ilyenek mit keresnek a YouTubeon???
https://www.youtube.com/watch?v=u-Vw8FJ-AKI
2014. szept. 9. 20:38
11/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kezdő szintű vagyok, vagy még az alatt is... De próbálok fejleszteni, új mikire van szükségem, nagyobb felkészültségre videók előtt. Remélem nem azt hiszed, hogy én magam YT sztárnak tartom, mert nem, sőt. :D Ez a videó csak az én véleményem volt, teljes mértékben elfogadom a kritikát, mert abból csak tanulni lehet (szerintem)
2014. szept. 14. 09:23
12/12 anonim válasza:
Nincs is semmi baj azzal, hogy kezdő vagy. A probléma az, hogy ennek ellenére úgy érzed, képes vagy egy videós kritika összeállítására olyan kérdésekben, amelyekről láthatóan te is csak nagyon felületesen tájékozódtál, ráadásul a saját videódban is jelen vannak azok a hibák, amelyeket pont te sorolsz fel. Lehet, sőt kell is kritizálni más munkáját, viszont fontos a hitelesség, amit emiatt azonnal elveszítesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!