Most ez komoly? (YouTube gyerektéma)
Ezt a videót véletlenül találtam, de...
Most komolyan? 6-7 évesen videót rakni YouTubera? 15 vagyok és még mindíg úgy érzem, hogy korai, de elkezdtem, és dolgozok is a videókkal. Sokat. De ilyenek mit keresnek a YouTubeon???
https://www.youtube.com/watch?v=u-Vw8FJ-AKI
Hát én 13 évesen kezdtem el videózni, és még szerintem az is kicsit korán volt, de ez kb hatévesen! Szakadok, ez oltári!!!!!!!!!
13/f
én most sorvasztom az agyam, és elkezdtem keresni a direkt ilyeneket...már találtam egy 10 éves kislányt mersz vagy mersz videót vagy mit csinálni...:D
nem rosszból mondom, de nekem ilyenkor az bosszant fel, hogy akkor, amikor egy 30 éves férfi megkörnyékezi a drága gyermeket, akkor a szülő veri a legjobban az asztalt, hogy hát milyen világban élünk, undorító...fel sem merül benne, hogy esetleg ha a kölkének nem engedné, hogy mutogassa magát 11-13 évesen, akkor esetleg nem lenne ilyen gond :D én se régen voltam ilyen idős, engem valahogy sose környékeztek pedofilnak titulált emberek...:D érdekes...
Az tényleg probléma, hogy erről a szülő vagy nem tud, vagy hagyja, hogy felkerüljön a netre. Tény, hogy nem árt vele senkinek, sőt, kifejezetten aranyos ahogy előad, de pár év múlva rettentően ciki lesz számára, hogy bárki megnézheti ezt. Szerintem senki sem szeretné a home videóit felnőtt fejjel az interneten látni.
Zárójelben megjegyzem, hogy lehet bármennyire fikázni a videóját, azért elég sokat elmond, hogy a magyar tizenéves youtube-osok 90%-ánál jobb képi beállításokat tud összehozni, érthetőbben beszél, és kreatívabb is, mint a százezredik gameplay-es, vlogos csatorna. Ennyi idősen :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!