Ez most komoly? Laptop többi lent!
XP- van rajta ezt a pali nem írta bele a hirdetésbe..
jól átvert :(
de nem értem asztali gépen kb 2ével ezelött celeron 1500mhz-s 768mb ram meg fos integrált videó kártya és ment rajta a film laptopon miért nem megy ilyen jól? vagy ezellen nem lehetne javítani? épp hogy csak meg akad de idegesítő nagyon de nagyon
XP- van rajta ezt a pali nem írta bele a hirdetésbe..
jól átvert :(
Szerintem azért nem írta bele, mert teljesen evidens, hogy XP van rajta, mivel az újabb rendszerekkel nem menne a gép. Amúgy a képen is látszik, hogy XP.
Nekem volt ugyanilyen gépem, és azt kell mondjam, ha nem túl magas felbontásúak a videók, akkor könnyedén vinnie kell. Egyébként nem pentium 4 processzor van benne, hanem Pentium M, legalábbis nekem az volt benne, ami lekörözi a 2,8 Ghz-es asztali Pentium 4 Northwoodot (olyanom is volt, benchmarkkal is mértem, meg gyakorlatban is).
Szóval normálisan mennie kell a videóknak, nyilván nem a full hd, a 720p határeset, youtube valószínű azt már nem, de smplayer egy 720p-s filmet visz, 360p-s videót meg én néztem vele youtube-on és nem szaggatott.
Szóval szerintem telepítsd újra, és szedd le a megfelelő drivereket, és akkor menni fog a videó. De az is lehet, hogy full hd filmekkel próbálkozol, és az a baj.
Egyébként én dobtam rá Windows 7-et is (nekem 1,5 giga ramom volt), aero nem ment, és a hangkártyához nehéz volt működő driver-t szereznem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!