Most ez komoly? Miért törölték le az összes Magyar népmesét a youtube-ról? Tudtok erről valamit?
Tanulság: máskor töltsd le amíg van.
Elméletileg az összes ilyesminek ez lesz a sorsa csak idő kérdése.
Amúgy tényleg idiótaság ilyesmiket is letörölni, megvenni úgy se fogják attól a tescoban több bevételük ettől nem lesz, ez meg "hungaricum" ha úgy veszem.
"dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállás.
Itt elég sok mesét találsz:
Nagyon egyet értek Veletek :-) még szerencsére egy felhasználó kb. 43 meséjét megtaláltam, le is szedtem azonnal :-)))
az egyszervolt.hu-ról letölteni is lehet? Ha igen, akkor hogyan?
Köszönöm a válaszokat!!!
A Magyar népmeséket annak idején nem az adófizető állampolgárok pénzéből készítették? Milyen jogon bitorolja bármilyen Kft. a régi meséket? A régi "keresztényebb" időkben nem üzleti alapon mentek a dolgok.
Vagy ezt is privatizálta valamelyik "szemfüles" bizniszmen?
"A Magyar népmeséket annak idején nem az adófizető állampolgárok pénzéből készítették?"
A rendőröket is adóból fizetjük, mégis abszurd lenne az a kérésed, hogy téged a nap 24 órájában egy járőr kísérjen mindenhova...
Ezen kár rugózni, nem így működik ki és hogyan jutott hozzá a szerzői jogokhoz és miért teszi azt amit.
Adott esetben te se én se örülnénk ha valamilyen szellemi tulajdonodat amit te találtál ki „ellopnák” és szerte szét „warezolnák”.
Ha az ö tulajdona jogilag és te ingyen használod a megkérdezése és beleegyezése nélkül teljesen jogos hogy nem fogja engedni, az más kérdés szokás azért engedményeket tenni, pl. ha jutubra fel van töltve attól neki semennyivel se lesz rosszabb szerintem még akár az is megeshet megveszi az adott egyed jobb minőségben is mint amit letölthet mert úgy gondolja „az neki kell csak hogy meglegyen”, persze ha értelmesen van árazva dolog.
T. marketing szakemberek ilyenbe nem igazán gondolnak bele mert ehhez hosszútávra kell gondolkozni és olyat kell alkotni amiért az emberek hajlandóak fizetni is akár mert „megéri”.
Elég könnyelműség töröltetni a youtuberól az összes magyar népmesét. Úgy gondolja a Kecsketmétfilm Kft. producere, Mikulás úr, hogy a most megjelenő dvd-t ezért majd többen fogják megvásárolni... (a nagy fenét!)
Egyes külföldi rajzfilmsorozatoknál megengedik, hogy fennmaradhasson a videó, de REKLÁMOKAT jelenítenek meg mellette...
Most meg cigány népmeséket akarnak gyártani, áúcs...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!