Az általam készített fényképet engedélyem nélkül nyilvánosan használhatják? Letiltathatom-e? Ahová fölraktam, sok levelet küldtem a tiltással a modiknak, megtehetik, hogy nem válaszolnak rá? Neten rákerestem, de erre nem biztos hogy érvényes.
A legundorítóbb, hogy veszekedés, és viták nélküli számomra tökéletes 4 hónapos kapcsolat után a barátnőm szakított, neten, nem telefonon, nem személyesen, hanem facén. Ennél még undorítóbb, hogy a MI randinkon, mikor már összejöttünk, kirándultunk, az ÉN gépemmel ÉN általam készített képpel, képekkel van pofája más bakok után kajtatni a társkeresőn.
Neten fent van, hogy a törvény szerint nem számít a kép minősége, színvonala... stb...
Amúgy azért használja, mert gyönyörűek lettek!
Nem h engedélyem nélkül, de többször írtam, milyen undorító amit művel, meg a love.hu-nak is már 5 levelet írtam, h moderálják, töröljék, sok akkori képet mellékeltem, meg ahol én is rajta vagyok... De nem is válaszoltak!!!
Érdekel, h ugye nem csak fotósokra, hanem bárkire vonatkozik, h az általa készített kép az ő tulajdona?
Én nem használom sehol az ő képeit, meg nem is tiltotta, mint én. Van apja, anyja, öccse, bátyja, fia, csináljanak róla, na azzal vadásszon más pasikra, amin rám mosolygott, amin az én szemembe, fényképezőmbe nézett olyan édesen...
Köszi a válaszokat...
Kérlek ne csak véleményt írjatok, hanem elsősorban a jogi része érdekel.
Köszi! :) Az agyammal már az első napok után ezt gondoltam én is, hogy ő járt pórul, én meg lehet jobban jártam, de tudod az érzelem az olyan mint egy nehéz tehervonat, az agy hiába kezd el fékezni, z érzelem ég egy darabig száguld, míg megáll, és követi az agyat.
Én szerettem, mindent e szerint is tettem, valóban, rohadtul kihasznált, ahogy nézem utólag. Szívtelen egy dög, belül halott, jéghegy.
Páran elbántak vele, kihasználták már, ezért nem értem, azok éveket kaptak tőle, engem meg nem becsült meg, holott semmi rosszat nem tettem, annál több jót.
Ezért sem akarok bosszút állni, mert nem az érzelmeim vezetnek, hanem az értelmem. De attól még van érzelmem is, és már több mint 1 hónapja, egyre kevesebb ideig, de még gyomrom görcsöl reggelente. Szép volt, és sokmindenben űberelte az előtte lévő pár db kapcsolatomat. Az aljasságban meg messze verte mindet!
Ezen a képen meg rám mosolyog, szemembe néz, ezért undorít h mást vadászik az "ÉN" képemmel...
Ahogy a jogi részéről eddíg kiderültek dolgok, simán nincs joga ehhez, de simán mindenki tojik a jogokra... ez is látszik. Köszi.
Megoldódott. Az oldal végre írt neki, hogy mit, azt nem tudom, mert csak annyit üzentek, hogy felvették vele a kapcsolatot. gondolom írták, hogy nem járultam hozzá... Azóta lecserélte a képet egy régebbire.
Ez most nem is piszkál, joga van hozzá, mégha aljasul ki is használt, és ronda mód volt a facés szakítás, annyi minden után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!