Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ebayrol már rendelt valaki...

Ebayrol már rendelt valaki pár centes dolgot, arra is ervenyes a free shipping ha csak egy darabot veszek?

Figyelt kérdés

Helotok

olyan kerdesem lenne hogy valaki rendelt már pár centes dolgokat egy darabot...ilyenkor is évényes hogy ingyen elhozzák ha free shipping kent van megjelolve? akkor is ha csak egy drbot veszek? :U

pl.:

[link] elem tolto - amit szeretnek most venni.

Esetleg valaki vett mar ilyet?

2014. jún. 25. 17:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Érvényes. Pont annyit kell fizetned, amit majd a licit végén kiír. Ha ingyen szállítással van meghirdetve, akkor ingyen is lesz.
2014. jún. 25. 17:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Pontosan.

Lényegtelen a db szám. Ha ott a FreeShopping, akkor az is marad. Előre kifizeted, és jön.

Persze azt számold rá, hogy 2-3hét múlva érkezik meg.

Én vettem már eBay-től:

- Tablet tokot

- Tablet fóliát

- Laptop akkumulátort

- Power LED-es lámpákat

- Karórát

- Laptop egeret

- USB elosztót

- microSD kártyák

Kb. hetente érkezik valami... Már általában elfelejtem miket rendeltem össze-vissza, és "né ez is megjött" :D Ajándék.

Eddig 1x fordult elő, hogy nem jött meg, és 1x az is hogy más jött mint vártam. De ez úgy 5év alatt.

2014. jún. 25. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!