Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom beállítani a...

Hogyan tudom beállítani a tp-link routerem?

Figyelt kérdés

Lenti videó alapján állítatombe a tp-link routerem kb 1 éve!Becsapott a villám, tönkrement..

Ugyan azt routert vettem, ugyan azt a videót nézem, miután kiválasztom h dyamikus mert kábelnetem van nem megy tovább nem tudom h mért, múltkor simán beálíltottam!

https://www.youtube.com/watch?v=H2u7IFpPB6g

[link]

Itt a kép h mit ir ki!Nem tudom h mért!

Köszi a segítséget!

2014. aug. 27. 20:51
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Valami nem stimmel, áramatalanítás volt, mert jött a vihar, és egyszerűen újra bekellett lépnem a router beállításba h legyen net, addig egyáltalán nem érzékelte se a gép se a mobil a netet, nem tudom mért most jó!Lehet valamit nem jól állítottam be?

[link]

II a kép! Lényeg abban menüpontban mikor netet kell kiválasztani, auotara tettem, de mivel belépős netem van egyébként is tudom h pppoe, alapban ezt is választotta ki connectionná mitől függ h mikor kell állítani? eddig dyamic ipn volt, most disabledre tettem,szerintem lehet h itt volt a gond..

2014. szept. 4. 07:33
 12/23 P.O.C. ***** válasza:

Azokon beállításokon, amik működtek nem kell változtatni! Ha szolgáltatód PPPoE alapú akkor azt kell válaszolni. A secoundary connection -t Disabled -re kell állítani, Magyarországon nem kell a többi.

Valószínűleg az volt a baj, hogy nem mentetted el a beállításokat, ha lejjebb gördíted ezt a lapot, az alján lesz egy "save" gomb, azt meg kell nyomni.

Majd újraindítani a routert (System tools (menü) --> reboot). Utána áramtalanítás után se fogja elfelejteni a beállításokat.

Ezt minden lapon meg kell tenni, aminek módosítsz a beállításain!

2014. szept. 4. 08:15
 13/23 A kérdező kommentje:
Lehetséges, köszi
2014. szept. 4. 15:15
 14/23 A kérdező kommentje:

Ugyan azt a routert vettem minta ami a villámcsapás előtt volt 300M sebességű 2 antennás..

Úgy érzem h gyengébb a jele mint a réginek ami ugyan az volt, főleg mikor telefonról csatlakozok...

Fura mintha teljesen kis hatótávolsága lenne, előzőnek az utcán xy részen érzékelte, a mostani router rég elveszíti ott a jelet..

Hatótávolságot nem lehet állítani sehol..

2014. szept. 9. 16:17
 15/23 A kérdező kommentje:
nem értem még mindig, most áramszünet volt, és ilyenkor megszűnik a net , mutatja a routert a telefon és a gép is, és nincs net.. a jel erőssége max, újra ilyenkor a beállítás szerint összedugom a dolgokat, belépek a router beállításba és jó lesz újra minden... ez magas nekem.. pedig minden mentve van..reboooltam múltko és most is... Vicc h nem kell semmit újra beállítanom mindnet ott van, a felhasználó név, a jelszó, mentett beállítások minden megvan áramszünet után is..
2014. szept. 22. 14:40
 16/23 A kérdező kommentje:
Nem veszett els emmi beállítás, mégsem volt net, újra összekellett dugnom a rajz szerint a routert modemet gépet, bejött a login felület, beléptem, és ahogy beléptem már jó is lett, újra visszadugdostam a gép nélkül már és jó, és mindig ezt játsza el..
2014. szept. 22. 14:45
 17/23 P.O.C. ***** válasza:

Hát erre nekem sincs tippem. Talán valami bug a router részéről, ami csak bizony környezetbe jelentkezik.

Vagy annó a kábelmodem is kapott abból a villámból amitől ő is kissé meghülyült.

Rakd fel a legújabb firmware -t a routerre, hátha megoldja.

2014. szept. 22. 14:46
 18/23 A kérdező kommentje:
rájöttem, be sem kell lépni a router felületbe, áramszünet után, kihúzom a kábeleket visszadugdosom és jó lesz.. ennyi, most probáltam, kihúztam összeset és visszahelyére, routerbe és modembe, és rögtön ismét beindult a jel.. csak nem értem áramszünett után mért kell ez..
2014. szept. 22. 16:52
 19/23 A kérdező kommentje:

router modem tönkre ment, mind2 cserélve lett...

Magas nekem, hogyan kell azt a firewart feltenni?

2014. szept. 22. 16:53
 20/23 A kérdező kommentje:
ez nyár ilyen volt, áramszünet szerencsére nem sűrűn lesz, még fél pillanat kihúzni majd vissza a kábeleket, de akkor is ez egy anomália ami nem tetszik
2014. szept. 22. 16:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!