Hogyan tudom beállítani a tp-link routerem?
Lenti videó alapján állítatombe a tp-link routerem kb 1 éve!Becsapott a villám, tönkrement..
Ugyan azt routert vettem, ugyan azt a videót nézem, miután kiválasztom h dyamikus mert kábelnetem van nem megy tovább nem tudom h mért, múltkor simán beálíltottam!
https://www.youtube.com/watch?v=H2u7IFpPB6g
Itt a kép h mit ir ki!Nem tudom h mért!
Köszi a segítséget!
Valami nem stimmel, áramatalanítás volt, mert jött a vihar, és egyszerűen újra bekellett lépnem a router beállításba h legyen net, addig egyáltalán nem érzékelte se a gép se a mobil a netet, nem tudom mért most jó!Lehet valamit nem jól állítottam be?
II a kép! Lényeg abban menüpontban mikor netet kell kiválasztani, auotara tettem, de mivel belépős netem van egyébként is tudom h pppoe, alapban ezt is választotta ki connectionná mitől függ h mikor kell állítani? eddig dyamic ipn volt, most disabledre tettem,szerintem lehet h itt volt a gond..
Azokon beállításokon, amik működtek nem kell változtatni! Ha szolgáltatód PPPoE alapú akkor azt kell válaszolni. A secoundary connection -t Disabled -re kell állítani, Magyarországon nem kell a többi.
Valószínűleg az volt a baj, hogy nem mentetted el a beállításokat, ha lejjebb gördíted ezt a lapot, az alján lesz egy "save" gomb, azt meg kell nyomni.
Majd újraindítani a routert (System tools (menü) --> reboot). Utána áramtalanítás után se fogja elfelejteni a beállításokat.
Ezt minden lapon meg kell tenni, aminek módosítsz a beállításain!
Ugyan azt a routert vettem minta ami a villámcsapás előtt volt 300M sebességű 2 antennás..
Úgy érzem h gyengébb a jele mint a réginek ami ugyan az volt, főleg mikor telefonról csatlakozok...
Fura mintha teljesen kis hatótávolsága lenne, előzőnek az utcán xy részen érzékelte, a mostani router rég elveszíti ott a jelet..
Hatótávolságot nem lehet állítani sehol..
Hát erre nekem sincs tippem. Talán valami bug a router részéről, ami csak bizony környezetbe jelentkezik.
Vagy annó a kábelmodem is kapott abból a villámból amitől ő is kissé meghülyült.
Rakd fel a legújabb firmware -t a routerre, hátha megoldja.
router modem tönkre ment, mind2 cserélve lett...
Magas nekem, hogyan kell azt a firewart feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!