Adott egy T-Home-os Pirelli P. RG A4201G típusú digitális elosztó, ill. egy TP-Link TL-WR542G wifi router. A cél az lenne, hogy a kettőt összekötve a wifi hatótávot kicsit meghosszabbítsam. Hogyan lehetséges ez? Mit kell beállítani a két eszközön?
Ha csak simán összekötöm, hiába látszik mindkét hálózat, csak a T-Home-osra lehet felcsatlakozni. Neten keresgéltem beállítási lehetőségeket, de amit eddig próbáltam, nem jött be.
Ha valakinek van ötlete, hogy melyiken mit kellene módosítani, kérem írja meg.
attól függ, h akarod összekötni a 2 routert. ha kábellel, akkor csak átállítod a tp-linket accesspointra. Ha wifin, akkor a tp-linken a wds funkciót kell bekapcsolni (ugyan az a ssid, csatorna, és jelszó legyen mind2-n).
Én most azzal szarozom, h a digitális elosztóban kikapcsoljam a router funkciót, de ez a szar speedtouch nem csinálja amit mondok neki
Nekem igazából teljesen mindegy, hogy kábellel vagy anélkül, csak működjön! :)
Kicsit le tudnád írni részletesebben, hogy hol tudom ezeket beállítani?
(Mielőtt kiírtam a kérdést próbálkoztam beállításokkal, aztán addig jutottam, hogy megvolt a két jel, de csak az egyikre tudtam felcsatlakozni.)
Ha van ehhez valami leírás, vagy link, nekem az is jó, mert amit találtam, azzal nem igazán sikerült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!