Hogyan tudom beállítani a tp-link routerem?
Lenti videó alapján állítatombe a tp-link routerem kb 1 éve!Becsapott a villám, tönkrement..
Ugyan azt routert vettem, ugyan azt a videót nézem, miután kiválasztom h dyamikus mert kábelnetem van nem megy tovább nem tudom h mért, múltkor simán beálíltottam!
https://www.youtube.com/watch?v=H2u7IFpPB6g
Itt a kép h mit ir ki!Nem tudom h mért!
Köszi a segítséget!
a folytatás előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a kábel a WAN port jól csatlakozik a készülék
Én modemet kihagytam, számítógép volt összektöve a router 1-es boxával, nem emlékszem valszeg múltkor a modem lanja meg összevolt kötve a a router wan portjával..
Ha csak előre beállítani akarod, akkor ne a Quick Setupot használd, mert az csak sikeres internet csatlakozás esetén fog továbbengedni.
Ez csak úgy fog sikerülni, ha ellátogatsz szépen az adott menüpontra, és ott beállítod a kívánt paramétereket majd a save gombbal elmented.
Egyébként nem igazán értem miért van arra szükség, hogy internet kapcsolat nélkül állítod be.
sikerült, tplinklogin.net internetkapcsolattal egy teljesen másik oldalt hoz be..
Megakartam nézni mé gegyszer beállításokat, most hogy beállítottam sehogy sem tudom elérni a routeres oldalt..:(
Quin setup pont hogy akkor engedett tovább mikor még nem volt beállítva, ott volt a bibi h routert össezugtam a géppel, és modem meg nem volt sehol, ezért nem engedett tovább, ahogy összevezéreltem a routert a modemmel már tovább engedett és be is állítottam!
Érdekes, most elérem az oldalt internetkapcsolattal, múltkor nem tudtam!
Hát látom abszolút nem ismered a számítógépes hálózatokat, amennyi nettó hülyeséget mondtál itt ebbe a pár hozzászólásba.
De nem ez a lényeg, hanem az hogy sikerült végül.
Egyébként nekem be jön a tplinklogin.net is függetlenül attól, van-e internet vagy nincs. Bár én az IP címmel való belépést már jobban megszoktam, a régebbi TP-Link -ek nem ismerték ezt a tplinklogin.net -et.
Nekem is bejön!Működik telefonról laptopról is úgy h nincsen összedugva a géppel..
Elején hogy milyen neted van, ott az autora mentem, kiválassza magától, de hát jelszó+ névvel belépős pppoet választottam és dymakus ipt azon belül, jelszóval levédve, remélem jó lesz így!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!