A 61000-es számmal nyitottam portot a tűzfalon a kliens számára.
A port forwarding tester ezt írja : Your external address: 88.132......
Port 61000 is closed on 88.132......
,
A 88.132….. pontosan ugyanaz a cím, amit az operációs rendszerem ( Win XP) ír ki, a Vezérlőpult / Hálózati kapcsolatok / helyi kapcsolatok nevű helyen.
Ezek szerint a külső IP címem megegyezik a belsővel. Hogy lehet ez?
Öt éve kezdtem torrentezni, a letöltés maximális sebességgel történt mindig, a visszatöltés már akkor sem volt kifogástalan, de lehetett vele boldogulni. Aztán a visszatöltés egyre inkább akadozott , végül teljesen leállt másfél évvel ezelőtt. Közben többször újratelepítettem a Windows-t, kipróbáltam másik klienst, számítógépet cseréltem, új szolgáltatóm van. De ezek a változások az égvilágon semmit sem javítottak vagy rontottak a dolgon.
Az Eszközkezelőben még csak nincs is modem nevű eszköz. Amíg hagyományos modemem volt ( régebben telefonvonalon jött a jel), addig az Eszközkezelő mutatta a modemet is. A ” Rendszerinformációk ” segédprogramban szerepel a modem szó, de rákattintva nem ír ki semmit róla. A billentyűzetről, vagy az egérről igen.
Szóval, ha ez nem sima kábelmodem, hanem modem--router, akkor gond, hogy még azt sem tudom, hogyan lehet a menüjébe belépni, vagy legalább a tulajdonságait megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!