Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit jelent az, hogy dinamikus...

Mit jelent az, hogy dinamikus IP címem van?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom az változik, de hogy van ez pontosan? Mekkora időközönként, esetleg akkor ha felcsatlakozok a WI-FI-re?

2014. aug. 13. 16:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Elmeletben azt jelenti, hogy a gep indulasakor (amikor eloszor csatlakozik a halozatra) ker es kap egy cimet a router-tol, nem fixen van beallitva. A idotartam allithato, de menet kozben (amig a kapcsolat el) nem valtozik meg.

A router egyebkent ugyanugy dinamikus IP-t kap az internet-szolgaltatotol.

2014. aug. 13. 16:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Azt h ha megszakad a neted akkor más ip címed lesz amikor újra csatlakozol.
2014. aug. 13. 16:41
 3/3 anonim ***** válasza:
A modemnek van egy ip címe amit a szolgáltatótol kap, ez vagy dinamikus, vagy statikus. Változhat naponta, vagy akár évente. Ha felcsarlakozol akkor lesz egy helyi hálózati ip címed, amit a modem oszt ki. (Illetve a router, csak nálunk a kettő ugyanaz). Hogy milyen gyakran változik? Szerintem csak reset-kor.
2014. aug. 13. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!