Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet saját internet...

Patrik152 kérdése:

Hogyan lehet saját internet rádióm?

Figyelt kérdés

Érdekel hogyan lehet saját online rádióm, olvastam pár helyen hogy mit kell letölteni és hogyan kell összehozni winamp pluginnal. Azt is olvastam, hogy dinamikus IP-vel nem fog működni csak ha beregisztrálok a myip.hu oldalra és onnan letöltök egy programot ami beállítja az IP-met ha rádiózni akarok. De a myip weboldala megszűnt ezért nem tudom hogy oldjam meg a dinamikus IP problémát.

(T-home ADSL internetem van)

2014. ápr. 18. 16:52
 1/4 Tengor ***** válasza:
Myip helyett a no-ip.com is tökéletesen megfelelő.
2014. ápr. 18. 17:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Le tudnád írni hogyan használjam?
2014. ápr. 18. 18:52
 3/4 Tengor ***** válasza:

Regisztrálsz rajta.

Aztán ha routeren keresztül használod, akkor érdemes a router konfig felületén beállítani, hogy automatikusan bejelentkezzen a no-ip-n. Ekkor már bármi is a külső IP-d, a no-ip-s címed mindig a megfelelőt mutatja.

Aztán már csak portot kell nyitni a rádiónak és mehet a adás.

Ha nincs routered, akkor a no-ip kliensét kell leszedned és telepíteni a gépe. Aztán mehet az adás.

Mindkét módon a tűzfal helyes beállítására szükség lehet.

2014. ápr. 18. 18:57
 4/4 A kérdező kommentje:

Próbáltam beregisztrálni de nem sikerül. :/

Miután megadtam az adatokat nem enged rámenni a free gombra csak a fizetős regisztrációt akarja engedni.

2014. ápr. 18. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!