Hogyan lehet saját internet rádióm?
Érdekel hogyan lehet saját online rádióm, olvastam pár helyen hogy mit kell letölteni és hogyan kell összehozni winamp pluginnal. Azt is olvastam, hogy dinamikus IP-vel nem fog működni csak ha beregisztrálok a myip.hu oldalra és onnan letöltök egy programot ami beállítja az IP-met ha rádiózni akarok. De a myip weboldala megszűnt ezért nem tudom hogy oldjam meg a dinamikus IP problémát.
(T-home ADSL internetem van)
Regisztrálsz rajta.
Aztán ha routeren keresztül használod, akkor érdemes a router konfig felületén beállítani, hogy automatikusan bejelentkezzen a no-ip-n. Ekkor már bármi is a külső IP-d, a no-ip-s címed mindig a megfelelőt mutatja.
Aztán már csak portot kell nyitni a rádiónak és mehet a adás.
Ha nincs routered, akkor a no-ip kliensét kell leszedned és telepíteni a gépe. Aztán mehet az adás.
Mindkét módon a tűzfal helyes beállítására szükség lehet.
Próbáltam beregisztrálni de nem sikerül. :/
Miután megadtam az adatokat nem enged rámenni a free gombra csak a fizetős regisztrációt akarja engedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!