Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "A kapcsolat nem jött létre...

"A kapcsolat nem jött létre vagy korlátozott" Mi a probléma?

Figyelt kérdés
Van egy gépem és mikor bedugom a netet, kicsit várok és kiírja hogy a "Kapcsolat nem jött létre vagy korlátozott". Miért Írja ezt ki ? Mi lehet a Probléma megoldása ?
2010. jan. 7. 17:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kiírja, viszont érdekes módon fel tudok csatlakozni az internetre. Próbáld meg figyelmen kívül hagyni és csatlakozz fel.
2010. jan. 7. 17:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudok netezni.
2010. jan. 7. 17:28
 3/9 anonim ***** válasza:

nekem is kiírja mégis tudok netezni.

Minden hálózati kábel be van rendesen dugva.Nézd meg,mert lehet h.úgy látszik mintha O.K.lenne közben kihúzódott..nekem ez probléma szokott lenni

2010. jan. 7. 17:32
 4/9 A kérdező kommentje:
átnéztem a kábelt, még ki is cseréltem de akkor is ezt írta ki:S
2010. jan. 7. 17:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a hálózati kártya hibás, de lehet,hogy hálózati beállítás állítódott el.

Ha megvannak az ADSL beállításaid, akkor meg lehet próbálni,hogy törlöd a hálózati kapcsolatoknál törlöd előbb a szélessávú kapcsolatot, majd újra létrehozod. Ha ez nem válik be ,akkor a szélessávú törlése után a helyit is törlöd, majd kikapcs és újra telepíted.

Ha van ismerősöd,akinél van router, ott könnyen ki tudod próbálni a hálózati kártyát.

2010. jan. 7. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Először is milyen internet és milyen konfiguráció? Addig nehéz mondani bármit is...
2010. jan. 7. 18:57
 7/9 A kérdező kommentje:

Kábelnetem van. Intel Celeron 2ghz, Fps400w, 512ddr1, Chaintech 9ejl4, 20winyó

hálókártya nem hibás mert raktam bele 1-et mert, az alaplapi is ezt csinálta.

2010. jan. 8. 17:43
 8/9 A kérdező kommentje:

az van hogy más kábellel is ugyanezt csinálta.. és más hálókártyánál is..

Régen pedig ment simán..

lehet hogy a biosban kellene állítai?

2010. jan. 8. 17:44
 9/9 anonim ***** válasza:
Hmm, kábelnet. Nem vagyok kábelnetes,de tudtommal ott a hálózati kártyát engedélyezik,vagy tiltják. Szóval minden kártyának van egy azonosítója MAC address. Ezt tartják nyilván, és ez alapján engedik a gépet a netre.Ha a nyilvántartásuk megváltozott,esetleg törlődhetett belőle, ezért szerintem újra kell regisztráltatni a szolgáltatónál.
2010. jan. 16. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!