Internet kapcsolat probléma kéne egy kis segítség. Ugye segítessz?
Weboldalak általában úgy jönnek be h kb. 10x rányomok a frissítésre, de amikor behoz egy weboldalt mondjuk a gyakorikérdéseket az azalatt levő oldalakat szokása rendesen behozni de ha máshova megyek (pl tech.hu) megint frissítgetni kell.
De Facebook működik rendesen de azonkívűl széles e internetn semmi más, próbáltam több böngészővel is de úgyse jó. Google Chrome 2 fríssítés között ezt a hibaüzenetet adja * Hiba: 105net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Nem sikerült megtalálni a szervert. *
Windows Live messenger kapcsolódási hibaelhárító meg felkiálltó jelet rakott a: Állomásleíró fáljra és a Kulcsfontosságú portokra de mint a weboldalak ez is pár próba után megoldódik és beléphetek msn-re.
Kábeltv-s netem van és TP-Link tl-wr841nd (Wifi és kábel) routerem és ez a hülyeség kezd átmenni a laptopunkra is.
Ha elolvastad már azért is kösz :D ja és nemnagyon akarom újrarakni az oprendszert.
Jujj..a router..ne mondj róla rosszakat,mert visszavonom:nem kell nekem!:S
Szóval kábeltv??A T-online jobb!Van hűségidő?Nincs?Lépjetek át egy másik szolgáltatóhoz(korlátlan használatoshoz)
Szerintem csak ez segíthet.Vagy egy új modem..
Kérj meg valakit, hogy segítene-e kideríteni a hiba okát. Annyit kérj tőle, hogy kipróbálhasd az ő vonalán a te hardvereidet.
Ha ott megy a net, akkor a szolgáltató a bugos. Ha ott se megy, akkor a modem vagy a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!