Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Internet kapcsolat probléma...

Internet kapcsolat probléma kéne egy kis segítség. Ugye segítessz?

Figyelt kérdés

Weboldalak általában úgy jönnek be h kb. 10x rányomok a frissítésre, de amikor behoz egy weboldalt mondjuk a gyakorikérdéseket az azalatt levő oldalakat szokása rendesen behozni de ha máshova megyek (pl tech.hu) megint frissítgetni kell.

De Facebook működik rendesen de azonkívűl széles e internetn semmi más, próbáltam több böngészővel is de úgyse jó. Google Chrome 2 fríssítés között ezt a hibaüzenetet adja * Hiba: 105net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Nem sikerült megtalálni a szervert. *

Windows Live messenger kapcsolódási hibaelhárító meg felkiálltó jelet rakott a: Állomásleíró fáljra és a Kulcsfontosságú portokra de mint a weboldalak ez is pár próba után megoldódik és beléphetek msn-re.

Kábeltv-s netem van és TP-Link tl-wr841nd (Wifi és kábel) routerem és ez a hülyeség kezd átmenni a laptopunkra is.

Ha elolvastad már azért is kösz :D ja és nemnagyon akarom újrarakni az oprendszert.

2010. júl. 22. 13:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Jujj..a router..ne mondj róla rosszakat,mert visszavonom:nem kell nekem!:S

Szóval kábeltv??A T-online jobb!Van hűségidő?Nincs?Lépjetek át egy másik szolgáltatóhoz(korlátlan használatoshoz)

Szerintem csak ez segíthet.Vagy egy új modem..

2010. júl. 22. 13:45
 2/5 A kérdező kommentje:
nemhiszem hogy a szolgáltatóval van gond mert eddig nemvolt baj velük
2010. júl. 22. 16:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Kérj meg valakit, hogy segítene-e kideríteni a hiba okát. Annyit kérj tőle, hogy kipróbálhasd az ő vonalán a te hardvereidet.

Ha ott megy a net, akkor a szolgáltató a bugos. Ha ott se megy, akkor a modem vagy a gép.

2010. júl. 24. 16:57
 4/5 A kérdező kommentje:
Nah mostmár jó a netem és nem a szolgáltatóval volt gond leírom, hogy oldódott meg hátha másnak jóljön még: kikellet húzni áram alól és gépről a modemet meg a routert utána pár másodpercig hagytam a modemet és bedugtam aztán vártam pár percet a routerrel majd azt is.
2010. júl. 27. 16:24
 5/5 anonim válasza:
hát nekünk is kábel Tv-s a netünk, szélessávú és nem is volt vele baj addig, amíg át nem vette más szolgáltató... azóta van, hogy egyből van net, mikor bekapcsolod a géped, de van, hogy fél órát kell várni... ez nem csak nálunk, hanem msáoknál is baj! nem a routerrel, hanem a szolgáltatóval van baj! :(
2010. aug. 24. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!