Wifi driver miért nem jó? (HP)
Sziasztok! Van egy HP Pavilion G6 - 1201eh típusú laptopom és a wifivel már akkor is gondok voltak amikor megvettem, de azóta újra lett téve a rendszer és most sem jó. (megjegyzés: eddig nem használtam)
Bios szerint: Wlan: PPD-AR5B225 ; bluetooth: u.a.
(Atheros)
-------------
Szóval a HP hivatalos oldalán létező összes driver-t kipróbáltam, és a létező összes fórumot átbújtam és kisérletezgettem (Itt is), mind hiába ! Ami másnak bejött nálam egyik se: tehát nincs letiltva, belehet kapcsolni (kéken világít) minden frankó, de nem működik.
Az egyetlen driver ami jó hozzá: Atheros AR9485- nek ismeri fel (vagy lealább is ez az illesztő van hozzá, amivel legalább úgy érzékeli, mintha tökéletesen telepítette volna)
Aki tud segíteni, és sikerül megoldania Nekem ezt a problémát, azt meghívom egy italra Budapesten! :)
Köszi előre is!
Igen rendszergazdaként volt futtatva.
Vírusírtót 'Avira'-t használok,ami nem olyan agresszív, mint mondjuk az 'Avast'. A tűzfalat is kikapcsoltam telepítés idejére, de semmi változás.

Kedves CspCsj!
Jó híreim vannak:
nyaralás miatt nem tudtam azonnal megnézni az eseménynaplót, de....
Az eseménynapló nem mondott többet, mint a diagnosztika, viszont,
Letöröltem a vírusírtót és a tűzfalat is, valamint a wifi driver-t újra telepítettem (rendszergazdaként, hogy minden klappoljon), és AZONNAL MŰKÖDÖTT a Wifi !!!
Ezután gyorsan visszatelepítettem Őket és most (is) jó...
Köszönöm a kitartó segítséget és kérnék egy elérhetőséget, hogy megigyunk egy italt, ahogy ígértem :)
------------
Üzenem mindenkinek, akinek ilyen problémája van !
Először a laptop saját driver-eit telepítse, aztán jöhet a tűzfal és a vírusírtó, ebben a sorrendben kicsi a hiba lehetőség.

Gratulálok a kitartásért!
Úgy látszik a védelmi szoftverek még a felhasználótól is védik a rendszert... :D

Sajnos Pesttől elég távol élek így nem valószínű, hogy egyhamar találkozunk, de Egészségedre! ;)
ui: Azért örülök, mert sokféle HP-t használtam és eddig nagy problémát nem tapasztaltam. (persze sok gondot okozó szériák biztosan náluk is előfordulnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!