Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wifi driver miért nem jó? (HP)

Nagypet kérdése:

Wifi driver miért nem jó? (HP)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy HP Pavilion G6 - 1201eh típusú laptopom és a wifivel már akkor is gondok voltak amikor megvettem, de azóta újra lett téve a rendszer és most sem jó. (megjegyzés: eddig nem használtam)

Bios szerint: Wlan: PPD-AR5B225 ; bluetooth: u.a.

(Atheros)

-------------

Szóval a HP hivatalos oldalán létező összes driver-t kipróbáltam, és a létező összes fórumot átbújtam és kisérletezgettem (Itt is), mind hiába ! Ami másnak bejött nálam egyik se: tehát nincs letiltva, belehet kapcsolni (kéken világít) minden frankó, de nem működik.

Az egyetlen driver ami jó hozzá: Atheros AR9485- nek ismeri fel (vagy lealább is ez az illesztő van hozzá, amivel legalább úgy érzékeli, mintha tökéletesen telepítette volna)

Aki tud segíteni, és sikerül megoldania Nekem ezt a problémát, azt meghívom egy italra Budapesten! :)

Köszi előre is!

2014. júl. 8. 21:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Igen rendszergazdaként volt futtatva.

Vírusírtót 'Avira'-t használok,ami nem olyan agresszív, mint mondjuk az 'Avast'. A tűzfalat is kikapcsoltam telepítés idejére, de semmi változás.

2014. júl. 16. 11:15
 12/16 CspCsj ***** válasza:
Ha az Eszközkezelőben az eszköz megfelelően működik, akkor az Eseménynaplót kellene végignézni (Windows naplók > Rendszer kategóriában, elég a legutolsó indulás időpontjától nézni, az időpontokon talán látszik is)
2014. júl. 16. 12:00
 13/16 A kérdező kommentje:

Kedves CspCsj!

Jó híreim vannak:

nyaralás miatt nem tudtam azonnal megnézni az eseménynaplót, de....

Az eseménynapló nem mondott többet, mint a diagnosztika, viszont,

Letöröltem a vírusírtót és a tűzfalat is, valamint a wifi driver-t újra telepítettem (rendszergazdaként, hogy minden klappoljon), és AZONNAL MŰKÖDÖTT a Wifi !!!

Ezután gyorsan visszatelepítettem Őket és most (is) jó...

Köszönöm a kitartó segítséget és kérnék egy elérhetőséget, hogy megigyunk egy italt, ahogy ígértem :)

------------

Üzenem mindenkinek, akinek ilyen problémája van !

Először a laptop saját driver-eit telepítse, aztán jöhet a tűzfal és a vírusírtó, ebben a sorrendben kicsi a hiba lehetőség.

2014. júl. 22. 12:57
 14/16 CspCsj ***** válasza:

Gratulálok a kitartásért!

Úgy látszik a védelmi szoftverek még a felhasználótól is védik a rendszert... :D

2014. júl. 22. 13:19
 15/16 CspCsj ***** válasza:

Sajnos Pesttől elég távol élek így nem valószínű, hogy egyhamar találkozunk, de Egészségedre! ;)

ui: Azért örülök, mert sokféle HP-t használtam és eddig nagy problémát nem tapasztaltam. (persze sok gondot okozó szériák biztosan náluk is előfordulnak)

2014. júl. 22. 13:27
 16/16 anonim válasza:
HP Mini 210 4000-en is vannak hasonló problémák. Ugyanez a PPD-AR5B225-ről van szó. Hivatalos driver nem jó hozzá, viszont ennek a drivere jó: Qualcomm Atheros AR9485 802.11b/g/n WiFi Adapter
2016. márc. 5. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!