Az normális hogy csak akkor működik normálisan a WiFi a laptopomba ha nem rakom fel a drivert?
Intel Centrino Wireless-N 2230 WiFi van a laptopomba. Ha az Intel weboldaláról vagy a laptop gyártójának ( Fujitsu ) honlapjáról leszedem a drivert akkor nagyon problémás a WiFi ugyanis 5 percenként újra kell indítani a gépet ahhoz hogy működjön.
Rácsatlakozok a WiFi-re majd 5 perc múlva magától bontja a kapcsolatot és amíg újra nem indítom a gépet addig nem is tudok visszacsatlakozni.
Ha letörölöm a drivert ( így ugye a Windows kezeli az adott eszközt ) akkor tökéletesen működik. Ez így mennyire normális?
Én is megszenvedtem már egy Intel wifi adapterrel. Nagyon sokan szidták is azt a típust, ami nekem van. Jó procikat gyártanak Intelék, de a wifi adaptereket nem veszik elég komolyan.
Én aszondom, ha működik, örülj neki és ne agyalj rajta hogy most ez normális-e :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!