Miért nincs internet a gépemen?
Figyelt kérdés
asztali számítógépről van szó, eddig usb-s wi-firől netteztem, de egy fél év eltelte után elkezdte ledobálni a wi-fit, most feltelepítettem a drivert és bedugtam a lan kábelt, de még így sem jó
mit csináljak?
telepítsem újra a rendszert?
segítség!
2014. jún. 22. 17:40
1/8 kata kata válasza:
Start menü>vezérlőpult>hálózati és internet kapcsolat>hálózati kapcsolatok itt nézd meg,hogy nincs e letiltva a vezetékes hálózat.Ha le van tiltva jobb klikk>engedélyez.A vezeték nélkülit meg tiltsd le.Ha kell majd visszakapcsolod.
2/8 A kérdező kommentje:
a vezeték nélkülit eleve le is töröltem
és a vezetékes meg engedélyezve volt
2014. jún. 22. 19:06
3/8 kata kata válasza:
Integrált vagy hálókártyás? A led világít?A megfelelő drivert raktad fel?
4/8 A kérdező kommentje:
integrált minden, kivéve a videokártya mert abból szeretem egy jobbat és azt bedugtam
őő nem tom, de mi van ha igen és mi van ha nem?
amit hozzá adtak cd-t, arról raktam fel a drivert
2014. jún. 22. 19:19
5/8 kata kata válasza:
Nézd meg biosban,hogy engedélyezve vagy tiltva van.Ha engedélyezve akkor vegyél egy hálókártyát mert valószínűleg rossz lesz az alaplapi.
6/8 A kérdező kommentje:
és a biosban milyen néven találom meg? meg hol?
2014. jún. 22. 19:36
7/8 kata kata válasza:
Megtalálod a leírást az 5-9-ik pontokban.
8/8 anonim válasza:
Meglett a megoldás, nekem az volt a probléma hogy valamit frissíteni kellet.... Driver booster-rel sikerült
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!