Hogy tetszik a honlapom? (többi lennt)
Majd ha idősebb leszel, akkor megérted, hogy nem csak az a segítség, ha körberajonganak és ha már kitolsz magadból egy kábelt, akkor kapod a buksisimizést. A világban le kell tenni valamit, ha elismerést szeretnél. Az, hogy regisztrálsz egy oldalra, és 10 perc alatt összeraksz valamit, az a valamitől még messze van.
Azt, hogy más munkáját úgy fikázod (inkább csak mint egy papagáj elismétled, amit mondott), hogy nem is láttad még, az igen csak alacsony értelmi színvonalra utal (oviban persze ez még normális).
A felesleges mocskolódásra fordított energiát forgasd bele abba, hogy megtanulsz HTML-t, CSS-t szerkeszteni és ha úgy van valamilyen munkád, azt szívesen megnézzük és véleményezzük!
Tudod, ha nem tetszik, hogy 5 perces (munkád) hányásod eredményére nem kapsz pozitív véleményt, öleld át magad és üvölts egy nagyot: egy skizofrén állat vagyok!
Ha ez egy vázlat, akkor miért mutogatod?
Valóban meg tudnád írni az oldalt, amit összekattintgattál?
Nem az a probléma, hogy azt hiszed, hogy az mlap.hu VÉGZŐDÉS miatt szólunk le, hanem, hogy azt hiszed, egy .hu-s oldalt összehozni ugyanilyen könnyű lenne. Valójában kb. neked 6 hónapba telne kitanulni a htmlcssjsjqueryajaxphpt, szóval ha ez megvan, meg a weboldal IGAZI változata is, akkor majd kérdezd ezt meg újra, és talán el is ismerjük, hogy most belefektettél időt, max. kiderül, hogy feleslegesen.
Na végre egy megfelelő kérdés erre már tudunk érthetőbben válaszolni,A megnézzük a világhálót hogy mennyi VICC oldal van akkor az első az lenne hogy NEM,viszont az emberek kivannak éhezve valami újra tehát egy teljesen új humorfajtára amit a 6 évestöl a 101 évesig mindenki elsőre megért.
fontos hogy a viccek ne legyenek túl erőltetettek
Példa:Józsi bácsi haza megy a kocsmából a felesége várja egy nagy sodrófával fejbe vágja mire Ő csillagokat lát na látod asszony érdemes innom mert te mindig lehozod nekem a csillagokat az égről.
Látod túl erőltettet amit írtam.
Egy vicc legyen max 4 ,5 soros és ne keljen 5x elolvasni ahhoz hogy leessen a tantusz
"Miért ti jöttök először válaszolni a kérdésemre? Másnak sokkal jobb válaszolója van...
Olyan vagy kérdező, mint a srác aki bement a Megasztárba úgy hogy nem tudott énekelni, aztán jött azzal hogy "engem a közönség elismer...csak nem ez.." :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!