Hogy tetszik a honlapom?
tegnap álltam neki, 5letekre és véleményekre lenne szukségem.
Csak feldobtam egyik tarhelyemre, még nagyon messze vagyok a késztől.
Érdekes, hogy megpróbálod feltalálni a spanyolviaszt. Tudod a google maps (ahonnan a háttérképed is van) már létezik.
Ha mindenképpen egyedileg térképet szeretnél cimkézgetni javaslom ezt:
spanyolviasz...:)
neten kb 50-60 egerszegi üzlet, 3-4 évvel ezelötti nyitvatartását lehet megtalálni. és ha valaki a maradék 2000 üzlet valamelyikének a nitvatartására kivancsi?
Látom nemigen nézted át a linket amit küldtem.
Feltehetsz markereket a te weboldaladon működő google mapra, html tartalmat adhatsz a lokáción lévő markernek, a markert is változtathatod (akár képet is tehetsz a helyére). Innentől kezdve nincs olyan amit nem tudnál vele megvalósítani.
Ha kicsit belemélyedsz, akkor egyszerűen használhatod a te oldaladon, és megspórolod a dives pozicionálgatást, és a fix háttérképet. Emellett az adatbázisodban tárolt adatok alapján egészen nyugodtan szűrhetsz, és azt tehetsz ki a térképre amit szeretnél. Ha kicsit kombinálod ajax-szal, mindezt on the fly megteheted.
Amikor felveszek egy új pontot, nem lehet egyből átnevezni, vagy nem tudom mi van.
Nyitvatartás/zárásnál megadásnál calendar, vagy egy sablon, hogy hogyan kell kitölteni.
Nagyítás-kicsinyítés, panel arrébb tevése szerintem kéne.
Ha csak admin tudna hozzáadni/átnevezni, akkor user oldalon nem kéne megjeleníteni.
A szűrés tetszik.
+Direkt lehet indítani egy admin sessiont, vagy véletlen? :D
2naposhoz képest jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!