Főként lányok! Tetszik nektek a honlapom?
Szia :) Nem nézegettem végig mindent mert nem éppen az én világom az ilyesmi, de szépen elvan készítve látszik foglalkoztál vele :) szerintem jó.
16/L
Tudtam hogy rózsaszín.
Jól néz ki, egyedül a háttérszínt venném világosabbra, pasztelosabbra, mert az nagyon üt és elvonja a figyelmet a többitől.
Mondjuk a felbukkanó reklámokat is utálom, de az más kérdés.
Gondolom azért kérdezed, mert öszinte választ vársz .
Nem akarom elvenni a lelkesedésed :) , de ....
Szinte áttekinthetetlen az oldal a rengeteg reklámtól , meg egyéb hupont-os nyalánkságtól :/
Ha komolyan gondolod, és van kedved/idöd , akkor szerkeszd meg pl DreamWeaver -ben a honlapodat , és töltsd fel vmeik ingyenes webszerverre.
Itt például tudsz ingyenes tárhelyet regisztrálni, és nem rakják tele az oldaladat szeméttel , az dog rajta látszani, amit te ráteszel.
35/F
Szerintem a kérdező itt nem (csak) külső szempontból kíváncsi a véleményekre.
Szerintem az ilyen kis csajos oldalak nagyon aranyosak és elszórakoztatják a nem túl sok idővel rendelkező fiatal olvasót, ahogy az információgyűjtő szerkesztőt is. Tök jó, hogy mindenféléről szól és nincsen tele szmájlikkal, Cijjasztok xy wagyok**-kal és a blog része is normális és jól fogalmazott.
A design tényleg nem a legjobb, de a szerkesztő nyilván azért választott hupontot, hogy ezt ne sajátmagának kelljen elkészíteni. Mindenesetre nem a külső, hanem a tartalom a lényeg!
Egyébként nem hiszem, hogy a kérdező annyira komolyan gondolja a honlapszerkesztést, ezt most kell kiélvezni, és ha van időd és kedved, akkor írjál csak! Valószínűleg fél év, vagy 1 év múlva rá fogsz majd unni, vagy újfajta blogot indítasz, de alapból ez egy jó hobbi.
Én ugyan fiú vagyok, de értek egy kicsit az ilyen dolgokhoz. A keresztapám szerkeszti az rd.hu-t és tőle szoktam tanulni ilyen dolgokat.
Tehát. A színvilága bántja a szemet. Vedd kicsit lágyabbra a szineket. Az ilyen mozgó izék stb. szintén bántja a szemet.
Ami tetszett, hogy ott van a facebook modul (Like stb.) Ööö kb. ennyi
Az rendben van hogy az írás foglalkoztat, és nem a honlapszerkesztés ,
de szerintem nem mindeg hogy egy gyürött összefirkált sajtpapirra , vagy pedig egy makulátlan füzetbe irja az ember a gondolatait, amit másokkal meg szeretne osztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!