1/13 anonim válasza:
Nekem egyáltalána nem tetszik!
Zavaró a feljövő kis ablak, amiben a "Szia" van!
Továbá zavaró az is, hogy a kurzort túl dizájnosra akartad, és így átestél a ló túlsó oldalára.
Van még sok más zavaró - most honlapkészítő szemmel nézem csak.
De gondolom még gyerek vagy inkább, és lehet, annak a korosztálynak meg éppen ez jön be.
2/13 anonim válasza:
Sok "hülyeség" egy oldalra tömörítve.A weboldal címe takarja hogy miről szól a honlap.Ez pedig pont nem a nintendoról szól.
3/13 anonim válasza:
hát ez nagyon alap cucc, gyakorlásnak nem rossz, de végleges designak gyenge.
Ha komolyabban akarsz vele foglalkozni érdemes domaint venned, és nem lesz teli rakva nem oda illő reklámokkal.
4/13 anonim válasza:
Hogy tetszik a honlapom szavazás : Szép,legyen + tartalom,nem rossz,nekem is kell ilyen,tehetséges vagy ez nem kérdés. Hol van a negatív válasz?Mert ez egy sz*r,nem kicsi,nem közepes,a legnagyobb amit valaha láttam.Az mlap rátesz még 1 lapáttal,így tiéd a legrosszabb weboldal amit láttam valaha.
5/13 anonim válasza:
Semmit:)
Itt az én weboldalam
ezt a kérdést már én is felraktam
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__weblapkeszit..
6/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat még alakítani fogom
2011. ápr. 8. 13:44
7/13 A kérdező kommentje:
2 pont a nintendóról szól!! adatok,leírások,még a nintendó 3ds-ről is van leírás. nézd meg jobban az oldalt ha nem hiszed!!!
2011. ápr. 8. 13:49
8/13 anonim válasza:
Őszintén szólva, amellett, hogy teli van reklámokkal és csúnya még nehezen használható is...
9/13 anonim válasza:
Szerintem jó és lesz ez még jobb is!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!