Hogy működnek a szerzői jogok youtube-on?
Figyelt kérdés
Szeretnék feltölteni egy zenét, amit más még youtube-ra nem tolt fel. Leginkább a lejátszási listámból hiányzik, szal nem ebből akarok meggazdagodni. Elég ha kiírom a videó alá valami olyat h "áj aint own anything all rights go to the original owners". Ez megteszi v. bonyolultabb?2014. jún. 19. 12:20
2/3 A kérdező kommentje:
Abban nem vagyok biztos, hogy ennyi elég, Mert ezt szoktam látni sok videó alatt. A kérdés az, hogy most ezt azután szokták kiírni hogy már eggyeztettek a jogtulajdonossal v. csak így random ahogy kitalálták hogy feltöltenek egy videót mint én.
2014. jún. 19. 13:55
3/3 anonim válasza:
Szerintem mindegy mit írsz alá, simán levetethetik. azt hiszem 3 "bejelentés" elég és már törlik is. jobbik esetben csak azt a videót. egy ismerősömnek az egész youtube fiókját törölték...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!