Szerzői jogsértés a Facebook -on? A többi lent! FONTOS!
Figyelt kérdés
A böngészőben nincs semmilyen kiegésszítő, ami Youtube letöltésre szolgál. Mindössze a User gent String -et írtam át. Ez után a videó úgy töltődik be, hogy azt nem védi a böngésző sem és a FLASH plugin sem a másolás lehetősége ellen. Sőt! A böngészőben a betöltődő videón lehet "Jobb klikk --> Videó mentése" lehetőséggel lementeni a videót. Ilyet már csináltam kétszer azért, hogy az adott videót feltöltsem a Facebook -ra. Eddig semmi gond nem volt ezzel. Ma viszont a Facebook szerzői jogsértésről írkált valamit angolúl. A Google és a Bing sem tudta lefordítani. Én meg persze nem értem eléggé a nyelvet. Így most nem tudom, hogy mi is a probléma ezzel. Hisz már kétszer megcsináltam ugyanezzel a módszerrel és akkor nem volt gond. Most viszont igen. Mi a hiba a dologban?2014. máj. 8. 18:45
1/8 anonim válasza:
Talán ha bemásolnád az angol szöveget..
2/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom bemásolni, mert nem mentettem le...
2014. máj. 8. 19:28
3/8 anonim válasza:
Valszeg az a hiba, hogy most lebuktál, eddig meg nem...
4/8 anonim válasza:
Azzal, hogy letöltöd meg feltöltöd, azt a látszatot kelted, hogy az a te saját készítésű videód. Ezzel követed el a jogsértést. Nem tudom miért nem egyszerűen belinkeled a facéra, azt nem tiltja semmi.
5/8 A kérdező kommentje:
A Facebook hogy ellenőrzi le egy videón, hogy az honnan származik? Képfeldolgozó algotitmusa van? Vagy csak egyszerüen a stream -eket hasonlította össze a youtube -os stream -ekkel?
2014. máj. 8. 20:50
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg igen, vannak algoritmusai vagy valaki bejelentette.
7/8 A kérdező kommentje:
A Facebook elkűldte, hogy a videó kész, megtekinthető, majd egy vagy max kettő másodperccel később jött is a szerzői jog sértéses üzenet. Mégcsak meg sem jelent az idővonalamon a videó. Szóval az emberi beavatkozás ki van zárva. Ráadásúl csak egy ember számára volt engedélyezve a videó láthatósága. Mégpedig annak, aki kérte, hogy töltsem fel. Ő biztos nem jelentette volna, más pedig nem is láthatta.
Akkor marad az, hogy a face videófeldolgozó algoritmusokat vagy stream alapú összehasonlítást használ. NEM?
2014. máj. 8. 21:05
8/8 anonim válasza:
Már akkor is cirkuszol, ha ismert zenét teszel a tényleg saját felvételed alá és azt töltöd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!