Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az apródon (OLX) átvertek....

Az apródon (OLX) átvertek. Volt valakinek hasonló esete, amikor feljelentést tett a rendőrségen?

Figyelt kérdés

kb 2hónapja a húgomnak kellett rendelnem az OLX-ről egy cipőt,6 ezer ft volt.A pénzt elutaltam,irta másnap,hogy fel is adta....

Elvileg 3,max 4héten belül kellett volna megérkeznie.4hét után próbáltam neki irni az olx-en keresztül hogy ugyan mi van már,de nem engedte,letiltotta,több üzenetet nem fogadott,ezt irta ki az olx,amikor próbáltam volna irni neki.Email cimet,tel.számot,semmit nem adott meg,igy máshol nem tudom elérni.Egy nevet tudok,meg a számlaszámot,meg egy várost,ahol lakik.

Irtam az OLX-nek,bemásoltam a levelezésünket,és azt irták,mindenképp tegyek feljelentést a rendőrségen.Nekem sajnos nem adhatnak ki semmilyen adatot róla,de a rendőrség munkáját mindenben segitik majd...stb.

Az lenne a kérdésem,hogy járt e már igy valaki,hogy feljelentést kellett tennie a rendőrségen?Van értelme?Hogy működik ez?

Köszönöm!

2014. máj. 17. 20:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Ember küzdj és bízva bízzál...

Webshop vagy személyes találka, legutolsó esetben utánvét, de előre utalni soha senkinek.

2014. máj. 31. 22:56
 12/30 anonim ***** válasza:
Még mindi olcsóbb a Vatera, mint az utánvét, az átverésnél meg főleg.
2014. jún. 1. 00:10
 13/30 anonim válasza:
miért mondta,hogy ne fűzz hozzá sok reményt?
2014. jún. 1. 22:18
 14/30 A kérdező kommentje:
mert az ilyen ügyeknek általában ez a vége sajnos...Sokszor nem is találják meg az illetőt.
2014. jún. 1. 23:22
 15/30 anonim válasza:
de ha utaltad a pénzt ahhoz a számlaszámhoz tartozik egy név is... és ha rendőrség a bankszámlaszám alapján megtudja kérdezni a bankot... és ott megmondják a címet mert kamu névvel és címmel nem lehet számlát létrehozni :) én feljelenteném.. fel is fogom szerdán, addig adtam neki haladékot
2014. jún. 2. 13:31
 16/30 anonim válasza:

ugyanígy jártam. Még várok pár napot és irány a rendőrség.

Lett valami fejlemény azoknál, akiket becsaptak?

2014. okt. 15. 17:03
 17/30 A kérdező kommentje:
Nem tettem feljelentést.Nem hiányzott az állandó rendőrségre járkálás......főleg hogy a végén semmire nem mentem volna vele,mert 100% hogy nem találták volna meg...
2014. okt. 15. 17:27
 18/30 anonim válasza:
Csak fel kell jelenteni, nem fognak állandóan berángatni. Nekem 2x kellett összesen bemennem és annyi. Amúgy a rendőrség semmit nem csinál, hála a magyar jogrendnek...Virágzik a bűnözés és szabadon csinálhatják, mert csak szabálysértés 50.000 Ft-ig, azalatt meg mindenért szemet hunynak.
2014. okt. 15. 18:24
 19/30 anonim ***** válasza:
Az is megoldás, ha jelzed cégnek, és ők feketelistára teszik az illetőt a mobilja alapján. Bár simán vehet új mobilt, de akkor túl gyakran kellene cserélnie.
2014. okt. 18. 15:58
 20/30 anonim válasza:

Hasonlóan jártam, én is.Gázkonvektor csere. Az illető gázos volt. A konvektor tetejét elfelejtette elhozni, és mikor rákérdeztem, ordított velem, miért zavarom, és letiltatta a számom. Persze, mér elkért egy számomra elég sok pénzt.

Van egy telefonszámom, egy nevem, és egy város.

Nem tudom, mit tegyek! Lakcímet hol adnak meg?? Ha a gyerek belenyúl égés..

Köszi a választ..

2014. dec. 27. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!