Az apródon (OLX) átvertek. Volt valakinek hasonló esete, amikor feljelentést tett a rendőrségen?
kb 2hónapja a húgomnak kellett rendelnem az OLX-ről egy cipőt,6 ezer ft volt.A pénzt elutaltam,irta másnap,hogy fel is adta....
Elvileg 3,max 4héten belül kellett volna megérkeznie.4hét után próbáltam neki irni az olx-en keresztül hogy ugyan mi van már,de nem engedte,letiltotta,több üzenetet nem fogadott,ezt irta ki az olx,amikor próbáltam volna irni neki.Email cimet,tel.számot,semmit nem adott meg,igy máshol nem tudom elérni.Egy nevet tudok,meg a számlaszámot,meg egy várost,ahol lakik.
Irtam az OLX-nek,bemásoltam a levelezésünket,és azt irták,mindenképp tegyek feljelentést a rendőrségen.Nekem sajnos nem adhatnak ki semmilyen adatot róla,de a rendőrség munkáját mindenben segitik majd...stb.
Az lenne a kérdésem,hogy járt e már igy valaki,hogy feljelentést kellett tennie a rendőrségen?Van értelme?Hogy működik ez?
Köszönöm!
Köszi!
Tudom,én nem is szoktam soha igy rendelni,de a húgom erősködött,neki az a cipő kellett,őt nem érdekli,akkor is rendeljem meg... utánvéttel nem küldte,személyesen meg nem tudtuk volna átvenni,mert nagyon messze van tőlünk.
"Miből áll" ez a feljelentés?Sok idő,Miket kérdeznek?Sose voltam még rendőrségen..és tök jó,hogy a húgom hülyesége miatt most rendőrségre járkálhatok,amit nem is tudom hogy oldok meg,mert van egy kisfiam,akivel itthon vagyok....
Én alapból nem küldök utánvéttel.
Volt olyan is, hogy a vevő állítólag nem kapott értesítőt, a posta nem kézbesítette és visszahozta nekem, de csak akkor adták át, ha a visszapostát is kifizettem.
(romlandó cucc volt benne így erősen gondolkoztam, hogy átvegyem-e, mert ha a termék is döglött, akkor nem csak a termékdíjat és a postaköltséget bukom, hanem még egy postaköltséget is. Kibontani csak átvétel után lett volna lehetőség.)
Kedves 4-es! Aki nem szereti az utánvétet, az szerintem ne használja a jófogást és a társait, az maradjon a Teszvesznél és a Vateránál!
Mindennek megvan az ára! A Vatera és a Teszvesz hirdetések és eladások költsége az ára annak, hogy megbízhatók a vevők és az eladók, valamint könnyebb a részletes termékkeresés.
Lehet választani, de egyszerre az ingyenes hirdetés és a tutira megbízható eladó nem működik együtt. Kivéve, ha a személyes átadást prefálod.
Ez éppen olyan, hogy a mesterek gyors, olcsó és kiváló munkát végeznek. De a 3 opcióból egyszerre csak kettőt választhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!