Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit szóltok, hogy törlik az...

Mit szóltok, hogy törlik az iwiw-et?

Figyelt kérdés
2014. máj. 17. 00:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én sem használom már, évek óta. Már csak, le fogom menteni onnan, az ismerőseim képeit és kész. Én is, csak a FB-t használom. Ott legalább, nem kapok, láncleveleket, nem úgy, mint az IWIW-en.

Tavaly, nyereményjátékkal akarták megtartani a felhasználókat. Innen látszik, hogy már, 2013-ban sem volt annyira népszerű, de ezzel sem mentek sokra.

Még valamit: a MyVIP-re ki emlékszik?

2014. máj. 17. 09:41
 12/14 anonim ***** válasza:
45%
Mi az az iwiw?
2014. máj. 17. 12:47
 13/14 P.O.C. ***** válasza:
79%

Én emlékszek. Az iwiw akkori magyar nyelvű alternatívája volt. Regisztráltam, de utána tán egyszer vagy kétszer léptem be, utána hagytam a francba.

Amúgy már az iwiw idejébe is volt facebook, de jelenlegi facebook tábor 5%-a se használta, mert csak angol nyelven volt elérhető. Az akkori magyar facebook -osok aggódtak is magyarítás miatt, hogy most már minden tahó regisztrálni fog. Mert ugye egy angol oldal használatához, kell már némi intelligencia, így kvázi a magyar facebook felhasználók értelmi szintje megütött azért egy mércét.

Mára bebizonyosodott, hogy az aggodalmuk nem volt alaptalan. :D

2014. máj. 17. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Remélem pár év múlva a pofakönyv is így jár! :)

A kérdéshez meg: várható volt, én is már rég' töröltem, úgyhogy nem érdekel túlzottan.

Annó újdonságként még érdekesnek számított, de ahányszor "újították" annál rosszabb lett.

2014. máj. 25. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!