Na mit szóltok az új IWIW-hez?
Figyelt kérdés
Én, hogy őszinte legyek, egyáltalán nem vagyok elragadtatva. Látszik, hogy próbálnának felzárkózni a Facebookhoz, meg újat adni az embereknek, de inkább utánzásnak és erőltetettnek tűnik. Semmi egyedi gondolat nincs benne.
Jobb lett volna békén hagyni, és nem kapkodni vele, hanem megtervezni rendesen.
2010. dec. 17. 12:31
1/6 anonim válasza:
Nekem mindegy, úgyis keveset járok IWIW-re. Szerintem meg jobb lesz ha nem ócsárolod, megnézném, te h csinálnád meg -.- És azt sem hiszem, hogy utánzásra törekedve, és sztem nem kéne hasonlítgatni a Facebook-hoz, stb.-_-"
2/6 anonim válasza:
Hulladék...Nem értem miért kell utánozni a facebook-ot...
Jobb lett volna békén hagyni, és a régi formájában jelentkező esetleges hibákat javítani.
3/6 anonim válasza:
A funkcióbővítés rendben van, de a design váltás és utánzás lol.
4/6 anonim válasza:
Ne hasonlíthassátok már egymáshoz a kettőt! Olyan bolondok vagytok-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!