Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van iwiw-en az az alkalmazás, hogy Csajok és pasik... nektek mi a véleményetek róla? Mit szóltok hozzá? Miért használjátok? Komoly céllal?
Szánalmas....Szánalmas,hogy mindenből társkeresőt csinálnak. Én nem vagyok kíváncsi mások véleményére azon az oldalon. Ha párt akarnék magamnak keresni akkor elmennék bulizni,sétálni akármi amivel emberközelségben lehetek és esély van az ismerkedésre,legvégső elkeseredésemben használnám a chat.hu,love.hu és hasonló magas színvonalú társkereső oldalakat :D
Használni nem használom. Ha használnám se komoly céllal lenne,igaz szerelmet neten nem találsz...Persze vannak kivételek,tőlük elnézést:) De többnyire kamugépek,kitalált emberek vannak fent,akik csak hülyítik a másikat. Ez az én véleményem róla. :D
Én nem használom, sőt, kifejezetten zavar, hogy véleményt lehet nyilvánítani, naná, hogy névtelenül.. Kapsz egy százalékértéket, ami persze nem fedi a valóságot, sőt, eléggé nevetséges.. Könnyű arc és név nélkül mindenféle hülye kérdésre le - vagy felértékelni a másikat..
22/N
o.m.g.
az még nem jelent nála semmit, ha felvesz egy alkalmazást.
és ha elmegy bulizni? és ha meglát vkit az utcán és megtetszik neki? ne félj már ennyire.
ha akar valamit lép, ha nem akar akko majd találsz jobbat, fiatal vagy, sok a lehetőség még előtted:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!