Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudok így wifit csinálni?

Tudok így wifit csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy csapat diák megyünk táborba a nyáron és a helyen van wifi, ez konkrétan egy erdő. Fa házak vannak és szeretnék az egyik faházban wifit csinálni, hogy erősebb legyen egy kicsit. Úgy meg tudom oldani, hogy veszek egy ilyet: [link]

És az RJ45-öt a wifi router inputjába (WAN/Internet) dugom, az USB-be pedig egy usb-s wifi adapter dugok, akkor az adapter fogja venni a wifi jelet és továbbítja majd a routernek, aki a LAN portjain, illetve wifin keresztül továbbítja majd azt?

Az ottani wifi jelszavas, nyilván a routeren keresztül nem fogom tudni beállítani, szóval gy gondoltam, hogy gépen beállítom neki és utána dugnám a routerbe csak kérdés hogy működne-e...

Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata vagy tudja, hogy működne-e, ha megcsinálnám, vagy esetlen ha nem működik akkor valamilyen más megoldás, hogy fogjam a wifi jelet aztán továbbítsam wifiként (erősítés)?

Tanultam hálózatot (CISCO), értek hozzá csak ilyet még nem csináltam...

Ha működik a dolog, akkor nekem egy link is elég valami cikkről, ahol leírják, hogy hogy kell megcsinálni!

Előre is nagyon köszönöm a segítséget! :)

2014. máj. 15. 20:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
na mi a véleményed róla?
2014. máj. 15. 22:27
 22/23 A kérdező kommentje:
Hmm... ez működhet csak be kell szereznem egy adaptert, sztem egy 150 Mbps-es elég lesz oda vevőnek...
2014. máj. 16. 07:07
 23/23 anonim ***** válasza:
akkora bőven jó... ezt a windsurfer dolgot én is csak véletlen találtam és annak ellenére hogy a kommentek 95%-a arról szólt hogy nem csinál semmit... nekem nagyon is sokat tesz
2014. máj. 16. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!