Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok itthon wifit...

Hogyan tudok itthon wifit csinálni?

Figyelt kérdés
Addig eljutottam, hogy meg kell venni a routert, csatlakoztani, blabla... De egy telefon sem érzékeli hogy lenne itt wifi. Kiskönyv van, de egy magyar szó nincs benne. Ezért légyszi aki ír, az értelmes és normális válaszokat írtjon! Köszi.

2013. jún. 2. 14:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen router? Milyen telefon? Gépen van net? Mit állítottál be pontosan?
2013. jún. 2. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:

össze kötöd, beindítod a géped. Utána weboldaon ezt nyitod meg: 192.168.0.1 böngészőben, itt van a beállítások.

Bejelentkezés elv: admin pass: admin, vagy admin és pass: 1234.

Utána szépen bekel állítani mindent... és elv kész. én így csináltam meg őket.

2013. jún. 2. 14:49
 3/7 A kérdező kommentje:
második, ezek szerint röviden én irtó béna vagyok ezekhez:(( nem értem, milyen böngésző?! ááá, bocsi hogy ennyire értetlen vagyok:(
2013. jún. 2. 15:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor bizony hívj valakit, aki már üzemelt be routert és ő megcsinálja. Alapvetően nem nehéz, de ha a "böngésző" ismeretlen számodra, akkor bizony nem sok eséllyel indulsz...
2013. jún. 2. 15:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Jó.. Köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 2. 15:54
 6/7 anonim válasza:
sziasztok én is totálhüje vagyok a témához mégis lenne egy kérdésem .Van valakinek házi készitésű USB -WIFI erősitő kapcsolási rajza?hozzáértő szakik válaszát várom várom
2013. jún. 6. 16:20
 7/7 A kérdező kommentje:

nekem nincs...

amúgy komolyan nagyon béna vagyok.. még mindig nincsen wifi kapcsolat..

2013. nov. 30. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!