Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért használtok freemailt...

Miért használtok freemailt meg citromailt? Nem veszitek észre, hogy mennyire elavultak és lassúak? Lenne egy halom normális szolgáltató aki sokkal jobbat és többet nyújt, megbízhatóbban.

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:18
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Azért használják az emberek, mert azt kezdték el megszokták, és nem akarnak váltani

(még iskolában is a freemailt tanítják valahol ha címet kell regisztrálni a diákoknak).

Én is freemail-el kezdtem, jó isvolt amig csak más emberekkel kommunikáltam, "juliskával meg irénkével leveleztem", amikor jött a sok spam (ami nem feltétlenül azért mert megadod valami nyilvános helyen a cimedet, hanem mert valaki másnak benne vagy a címjegyzékében és ő kapott valami vírust rá)

felhagytam a freemailal, megtetszett a citromail, aztán rájöttem a thunderbird használatára, azzal töltöttem le a leveleimet, majd 3 hónap után törölték az -email címet mert nem látogattam webes felületen. Ezzel végleg lehúzta nálam magát a szolgáltatás.

Egy barátom ajánlotta gmailt, azótta isazt használom és 100% osan megvagyok vele elégedve több éve. nagyszerüen szúri a spamat, megjönnek a regisztrációs megerősítő mail-ek, i-gogole ban azonnal látni ha van új üzeent.

aztán kipróbáltam a lajt.hu-t az is elég jó még azzal se volt problémám, de azt csak kamu címként használom.

2010. jan. 6. 14:49
 32/38 anonim ***** válasza:
14 49-es: neked van igazad, én is váltottam Gmail-re és ott senki sem reklamál, ha nem a webest használom. Nekem is Thunderbird a levelezőm.
2010. jan. 6. 15:40
 33/38 anonim válasza:

Már régi a kérdés, de azért szeretném megköszönni, mert én sem értem, hogy miért használtam ilyen sokáig ezeket a szarokat.

Hogy mi a baj velük?

1. A freemail és a citromail is tele van spammel.

2. Bizonyos leveleim nem érkeznek meg a címzetthez (hiába írja ki, hogy üzenet elküldve).

3. Bizonyos leveleket én nem kapok meg mástól.

4. Fontos levél esetén előfordul, hogy órákig nem engednek belépni.

5. Sokszor bűnlassúak.

Még tudnám sorolni. Úgyhogy töröltem is őket, és e kettő helyett másik két, friss postafiókot használok (gmail, indamail). Tényleg nem értem, hogy eddig miért nem tettem meg, talán a megszokás.

Még egyszer köszi!

2010. márc. 31. 12:14
 34/38 anonim ***** válasza:
Az új Freemail sokat javult az utóbbi hónapokban, a Citromail viszont valóban bűnrossz.
2010. márc. 31. 18:09
 35/38 A kérdező kommentje:

"ma 12:14":

nem fogsz csalódni benne;)

2010. márc. 31. 19:14
 36/38 anonim ***** válasza:
Freemail az utóbbi időben gyors, spamok a spam mappában landolnak, simán be és ki lehet lépni. Nagyon sokat javult. A Citromail: nem enged belépni, homokórázik, spamszűrő nem tökéletes, kilépni is csak lassan tud. Ez tényleg használhatatlan.
2010. márc. 31. 23:14
 37/38 anonim ***** válasza:
bocs utolsó, de ez irdatlan nagy baromság. a freemail nem tud rendesen szortírozni, van mikor pl a gyakorikérdések levele spamnak megy, de valódi spamek meg jönnek tömegével a normál mappába. citromail is hasonló. a kedvencem az "akció, most minden regisztrálónak 2 GB tárhely!!!" gmail-en 7,4 GB hely van, MINDIG betölt (nem úgy mint a freemail) és gyors. freemailt meg citromailt csak szeméttárolónak használok, "regisztrálokmertkellvalamiéshagyomafrancba" típusú dolgokhoz. ANNAK jók...:)
2010. ápr. 1. 18:53
 38/38 anonim ***** válasza:
én a freemailt olyan regikhez használom,amik esetleg körlevelet ilyesmit küldenek,játékoldalakhoz stb... a fő fiókom gmail:D
2010. máj. 5. 13:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!