Miért használtok freemailt meg citromailt? Nem veszitek észre, hogy mennyire elavultak és lassúak? Lenne egy halom normális szolgáltató aki sokkal jobbat és többet nyújt, megbízhatóbban.
Azért használják az emberek, mert azt kezdték el megszokták, és nem akarnak váltani
(még iskolában is a freemailt tanítják valahol ha címet kell regisztrálni a diákoknak).
Én is freemail-el kezdtem, jó isvolt amig csak más emberekkel kommunikáltam, "juliskával meg irénkével leveleztem", amikor jött a sok spam (ami nem feltétlenül azért mert megadod valami nyilvános helyen a cimedet, hanem mert valaki másnak benne vagy a címjegyzékében és ő kapott valami vírust rá)
felhagytam a freemailal, megtetszett a citromail, aztán rájöttem a thunderbird használatára, azzal töltöttem le a leveleimet, majd 3 hónap után törölték az -email címet mert nem látogattam webes felületen. Ezzel végleg lehúzta nálam magát a szolgáltatás.
Egy barátom ajánlotta gmailt, azótta isazt használom és 100% osan megvagyok vele elégedve több éve. nagyszerüen szúri a spamat, megjönnek a regisztrációs megerősítő mail-ek, i-gogole ban azonnal látni ha van új üzeent.
aztán kipróbáltam a lajt.hu-t az is elég jó még azzal se volt problémám, de azt csak kamu címként használom.
Már régi a kérdés, de azért szeretném megköszönni, mert én sem értem, hogy miért használtam ilyen sokáig ezeket a szarokat.
Hogy mi a baj velük?
1. A freemail és a citromail is tele van spammel.
2. Bizonyos leveleim nem érkeznek meg a címzetthez (hiába írja ki, hogy üzenet elküldve).
3. Bizonyos leveleket én nem kapok meg mástól.
4. Fontos levél esetén előfordul, hogy órákig nem engednek belépni.
5. Sokszor bűnlassúak.
Még tudnám sorolni. Úgyhogy töröltem is őket, és e kettő helyett másik két, friss postafiókot használok (gmail, indamail). Tényleg nem értem, hogy eddig miért nem tettem meg, talán a megszokás.
Még egyszer köszi!
"ma 12:14":
nem fogsz csalódni benne;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!