Miért használtok freemailt meg citromailt? Nem veszitek észre, hogy mennyire elavultak és lassúak? Lenne egy halom normális szolgáltató aki sokkal jobbat és többet nyújt, megbízhatóbban.
és még észre sem veszed magad, hogy korábban mekkora marhaságokat írtál, vicces vagy:)
attól, hogy egy lap bejön hamar, az nem jelenti azt, hogy akkor jó is, neked való a citromail meg a freemail, használd egészséggel:)
ezt próbáld ki!
tökéletesen, spam mentesen műkszik!
van gmail-em, és citromail-em és Hotmail-em (sőt a szolgáltatótól kapott email-em is, mind használom rendszeresen!
állítsd be a tűzfalad, és a spam szűrést rendesen és nem lesz tovább gondod vele!!
Régen a kezdetek kezdetén jó is volt a freemail és a citromail is. De most valami katasztrófa mind a kettő. Egyik címemet sem tartottam meg. Rengeteg ingyenes email szolgáltató kipróbáltam, de aztán kaptam 4-5 éve egy meghívót a gmailre és ez vált be eddig a legjobban. Hotmaillel sem vagyok annyira megelégedve, mint a gmaillel, pedig már az is kezd jó lenni. Gmailnek nagyon jó spam szűrő van benne, eddig minden levelet megkaptam és semmit sem kell törölnöm, mert nagy tárhelyem van. A dokumentumtárát is használnom, ami igazán praktikus.
Mióta egyetemre járok és tagja vagyok a levelezőlistánknak rendszeresen dobja vissza a freemail és a citromail azoknak a csoporttársaimnak a leveleit, akik ezeket használják. Nagyon bosszantó tud lenni, ha egy fontos, esetleg nagy terjedelmű email nem érkezik meg. Szerettem a freemailt az volt az első emailcímem, de sajna nálam lekörözte a gmail.
A yahoo is döglassú néha, a gogglemail meg kezelhetetlen..
ráadásul mindkettőnek borzalmas a felülete, alig találni meg rajtuka dolgokat a sok hülye reklámtól meg celebcikktől...
gmailnak iszonyat szép és jó kezelhető felülete van, aminél ezer kinézetből válogathatsz. reklámokat pedig csak a levél olvasásánál láttam, azt is simán a jobb oldalon egy oszlopban.
miről is beszélsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!