Miért használtok freemailt meg citromailt? Nem veszitek észre, hogy mennyire elavultak és lassúak? Lenne egy halom normális szolgáltató aki sokkal jobbat és többet nyújt, megbízhatóbban.
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:18
11/38 anonim válasza:
"Semmi gond nincs a citromail-lel és a freemail-lel."
:D:D:D:D FAIL. Bár ha neked az nem jelent gondot hogy lassú, megbízhatatlan és olykor-olykor üzemképtelen akkor ez a neked való szolgáltató :D.
12/38 anonim válasza:
Van Thunderbirdem, de nem fogom bevirusozni ezzel a pocsék Freemaillel.
13/38 A kérdező kommentje:
próbáld ki a poptray-t. szövegesen tölti le a mailokat, ha vírus van benne, pl egy link formájában, akkor onnan nem fog leszedni semmit.
2009. dec. 19. 21:13
14/38 anonim válasza:
1,
hulye gyerek ez kerdes??? ide kerdezni kell
2, nekem 2 masodperc alat behoza sztem csak neked szar a geped max a freemail a szar de a citromail osz visz 4 sec azt behoza pedig csak 50mb/sec es a netunk szoval sztem nalad vana gond
15/38 anonim válasza:
Érdekes, nekem mind a kettőnél van fiókom, és működnek normálisan. Ha annyira sürgős, akkor intézd el telefonon, amit akarsz. Amúgy meg minden ilyen szolgáltatásnak van hibája. Az outlook elraktároz néha vírusos leveleket is, meg megnyitja akkor is, ha te nem nyitod meg. A gmail meg néha visszadobja az elküldött levelet MAILER DAEMON üzenettel.
16/38 A kérdező kommentje:
1. igen hülye gyerek ez kérdés ;)
2. igen jó lesz neked a freemail, neekd az való:)
3. 50MB/sec (400MBit/sec)? hát az faxa, melyik szolgáltatónál vagy, mert jól hangzik:)
2009. dec. 19. 21:26
17/38 anonim válasza:
a Mailer Daemon csak azoknak dobja vissza akik nem létező mail címekre küldenek levelet vagy akik nem tudnak írni.
18/38 anonim válasza:
Ez se igaz, mert létezőre írtam, és visszadobta, és tudok írni.
19/38 anonim válasza:
Azért használnak még sokan freemailt,mert ők voltak az első ilyen magyar szolgáltató, citromail is jóval előbb volt mint gmail. Részemről nekem van egy freemailes címem 2002 óta, de a gmailt már én is jobban szeretem + gyakrabban használom.
20/38 anonim válasza:
Tíz éve használom, ilyet pocsék sohasem volt még, nem böngésző függő, mert a Chrome-mal sem műxik. Nem tudok belépni érvényes felhasználói névvel és jelszóval majdnem egy hete! A gépem tiszta, nem száz éves csotrogány (majdnem új laptop). Most akkor ki és mi a rossz itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!