Miért használtok freemailt meg citromailt? Nem veszitek észre, hogy mennyire elavultak és lassúak? Lenne egy halom normális szolgáltató aki sokkal jobbat és többet nyújt, megbízhatóbban.
Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 20:18
2/38 anonim válasza:
Nekem a Freemail-es email-címemre érkeztek több listáról levelek. A mai napon elszakadt a cérna, tíz év után megszüntetem, mivel két napja nem enged be! Gondolom a spamokat igen, sőt a mocskos szexhirdetéseket is. A Citromail viszont megújult, nincs vele semmi gond.
4/38 A kérdező kommentje:
gmail, yahoo, hotmail....
freemail lassú rossz, volt, hogy küldtem rá levelet valahonnan és fél óra alatt érkezett meg.
citromail meg hiába néz ki szépen meg jól, attól még szar a rendszer. Oda is lassan megy ki a mail, ott is volt, hogy meg se kapja az ember amit küldenek neki.
2009. dec. 19. 20:25
5/38 anonim válasza:
Gmail-ben most hoztam létre új postafiókot, ez sokkal jobbnak látszik. Az Indamail, Mailbox is pocsék, egyáltalán magyar és ingyenes, az felejtős. Megbízhatatlanok és tele vannak spammal.
7/38 anonim válasza:
A kérdezőt vajon melyik rivális cég fizette le? Semmi gond nincs a citromail-lel és a freemail-lel.
8/38 A kérdező kommentje:
igen, bevallom, sajnos a google-nél nagyon rosszul mennek a dolgok, és hát gondoltam itt népszerűsítem a rendszerünket.
Sajna lebuktam.
Sergey Brin vagyok.
2009. dec. 19. 20:28
9/38 anonim válasza:
Semmi??? Amikor két napja nem tudom megnézni a leveleimet, amikor a hibabejelentésre fütyülnek, amikor tele van az egész spamekkel??? Milyen Freemail-t szoktál te megnézni?
10/38 A kérdező kommentje:
utolsó: valami pop3-as klienssel megpróblálhatod, pl outlook-al. azzal lehet hozzáférsz a mailjaidhoz freemailon.
2009. dec. 19. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!