Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit mondjak anyának hogy...

Mit mondjak anyának hogy végre megengedje?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok és anya nem engedi hogy legyen facebookom. Az osztályban már szinte mindenkinek van és cikinek számít ha valakinek nincs. És anya ezt képtelen felfogni. Sok mindennel próbálkoztam de nem engedi. Szerintetek mit mondjak neki hogy végre megengedje?

2014. márc. 19. 16:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

miert akarsz olyat ,ami mindenkinek van???

[link]

azt hiszem ehhez hasonlokrol nem hallottak a sablonkoveto osztalytarsaid

anyukadnak igaza van ...legyel sajat magad , a tobbieket meg xard le magasrol ,vagy te is be akarsz allni a birkak hosszu soraba????

2014. márc. 19. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:
És ő mennyit lóg fészen?
2014. márc. 19. 18:09
 13/13 anonim válasza:

Ezzel én is így vagyok. Annyi a külömbség, hogy én már a 14-et is betöltöttem. Kb. én is 11 évesen kezdtem FB-t akarni (?), azóta csináltam is egyet. Csak anyáék rájöttek, így azóta nem léptem fel. Most meg azért győzögetem őket, hogy használhassam végre....

14/L

2015. jún. 15. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!