Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit mondjak anyának hogy...

Mit mondjak anyának hogy végre megengedje?

Figyelt kérdés
11 éves lány vagyok és anya nem engedi hogy legyen facebookom. Az osztályban már szinte mindenkinek van és cikinek számít ha valakinek nincs. És anya ezt képtelen felfogni. Sok mindennel próbálkoztam de nem engedi. Szerintetek mit mondjak neki hogy végre megengedje?

2014. márc. 19. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
"Naaa, anyuuuu, léccilécciiii!" :)
2014. márc. 19. 16:47
 2/13 A kérdező kommentje:
Mindig ezt mondom de sose válik be...
2014. márc. 19. 16:48
 3/13 anonim ***** válasza:
93%
jól teszi, hogy nem engedi.
2014. márc. 19. 16:49
 4/13 anonim ***** válasza:

Csináld meg a házidat, legyél ötös tanuló, aztán alkupozícióban leszel talán.

Hidd el, nem az a gáz, ha 11 évesen nincs Facebook-od.

A Facebook alsó korhatára egyébként 13 év. Nem véletlenül.

2014. márc. 19. 16:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Szerintem anyud csak félt téged (megértem, 11 évesen mit tennél, ha pl. idegenek zaklatnának). Szerintem vagy csinálsz anyád tudta nélkül egyet, akár rendeset, akár álprofilt (álnévvel, áladatokkal, chatelni a barinőiddel ugyanúgy tudni fogsz). És egy tanács, ne a neten éld az életed, hanem a valóságban.

UI: Akkor a gyk-t miért engedte anyud?

2014. márc. 19. 16:53
 6/13 anonim válasza:

Mit foglalkozol vele, mit számít hogy nincs, amugy is 11 évesen inkább játsszál kinn a jó idöben, meg mozogj.

Egyébként sincs semmi értelme, azon meg csak nevess ha valaki azt mondja neked, hogy ciki ha nincs, mondd azt, hogy te nem követed a birkákat :), mondd téged ez nem érdekel, énis csak azért szoktam belépni, hogy kiröhögjem a sok hülyét aki kiírja minden mozzanatát, meg feltölti a sok képet.....komolyan semmi értelme

Barátkozni meg nem ott kell 11 évesen, és nem hiszem hogy olyan ismeröseid lennének akik messze vannak és csak itt tudol velük beszélni...

2014. márc. 19. 16:56
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem,a gyk-t nem engedte meg (ezt meg se kérdeztem) és egyébként azt sem tudja hogy mi az a gyakorikérdések.hu.
2014. márc. 19. 16:56
 8/13 anonim ***** válasza:
Neki van fésze?
2014. márc. 19. 17:01
 9/13 A kérdező kommentje:
van
2014. márc. 19. 17:10
 10/13 csacsi2 ***** válasza:

11 éves vagy, sokmindenről a szüleid döntenek! Ha tetszik, ha nem! Ezt majd később másként látod majd...

Most mondhatnám, hogy az én időmben nem volt net, de még mobiltelefon sem igazán, mégis jó dolgokat lehetett csinálni gyerekkoromban. Amennyiben most nem tudod lekötni magad bármi mással akkor az nagy baj. Már nem divat átmenni a másikhoz? hidd el akkor vannak valódi kapcsolataid, ha személyesen találkozol is velük! A többi csak "smafu"!

Facebook nem a mindenség, van sok jó hasznos oldal ahol informálódhatsz, tapasztalatokat szerezhetsz.

Nem szégyen ha nincs FB -od sőt ellenkezőleg, azt bizonyítja, hogy e-nélkül is teljes életet élsz és nem "majmolod" mások szokásait!

Az osztályodban ha ciki akkor nyugodtan mond meg nekik hogy te legalább a valós életben vagy és nem egy virtuális világban élsz!

Fogadd el és NE akarj másokra hasonlítani, ezáltal Neked saját személyiséged lesz, míg mások birkák!

2014. márc. 19. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!