Wireless router és a Goclever R83.2 tabletem összeköthető e kábelen? Az ok, hogy néha túl sokáig tart a kapcsolódás wifin keresztül, így egyszerűbb lenne, ha bedugnék egy kábelt a mikro usb csatlakozásába . Lehetséges volna ilyesmi?
Nos szeretném elmondani , hátha más is okulhat belőle , hogy vettem egy Konverter Micro USB - Ethernet Concorde 100 Mbps KY-RD9700 átalakítót , ezt összekötöttem a Goclever R83.2 tabletommal egy UTP Patch kábellel és a táblagépen gyönyörűen fut az internet az ethernet opcióval .
Mindezt azért írtam így le , mert az Auchanban körbe röhögtek , hogy ez nem fog működni , de láss csodát , mégis működik . Most már csak azt kellene kinyomozni , hogy a TV-vel hogy tudnám összekötni , mert arra is azt mondták , hogy nem fog menni , mivel a TV meg az Android rendszer nem ismeri fel egymást .
Nos szeretném elmondani , hátha más is okulhat belőle , hogy vettem egy Konverter Micro USB - Ethernet Concorde 100 Mbps KY-RD9700 átalakítót , ezt összekötöttem a Goclever R83.2 tabletommal egy UTP Patch kábellel és a táblagépen gyönyörűen fut az internet az ethernet opcióval .
Mindezt azért írtam így le , mert az Auchanban körbe röhögtek , hogy ez nem fog működni , de láss csodát , mégis működik . Most már csak azt kellene kinyomozni , hogy a TV-vel hogy tudnám összekötni , mert arra is azt mondták , hogy nem fog menni , mivel a TV meg az Android rendszer nem ismeri fel egymást .
ja azt még kifelejtettem , hogy az átalakító csak 2400 ft volt .
Nos szeretném elmondani , hátha más is okulhat belőle , hogy vettem egy Konverter Micro USB - Ethernet Concorde 100 Mbps KY-RD9700 átalakítót , ezt összekötöttem a Goclever R83.2 tabletommal és a D-Link touterral ,egy UTP Patch kábellel és a táblagépen gyönyörűen fut az internet az ethernet opcióval .
ja azt még kifelejtettem , hogy az átalakító csak 2400 ft volt .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!